Remek a Marvel's Spider-Man 2, de egy fontos funkció hiányzik belőle

Remek a Marvel's Spider-Man 2, de egy fontos funkció hiányzik belőle

Azonban ezt még ebben az évben pótolja az Insomniac Games.

Kétségtelenül hatalmas várakozás előzi meg a Marvel's Spider-Man 2. részét, hiszen a két Pókembert is felvonultató kaland előzetesei és már kiadott tesztjei arról árulkodnak, hogy bitang jó folytatást kapunk. A játékosok pedig már tűkön ülve várják, hogy nekivághassanak az új kalandnak és legyőzhessék Kravent, Venomot vagy éppenséggel a Gyíkot – illetve a még be nem mutatott gonosztevőket.

Ezeket olvastad már?

A játéknak viszont lesz egy hiányossága a startot követően, mivel a második részbe a kiadást követően még nem került be a New Game+ mód. Az Insomniac azonban biztosított mindenkit, hogy erre nem kell majd annyira sokat várni és még 2023 folyamán megkapja ezt a funkciót a program. A fejlesztőcsapat X-en már korábban is tudatta a közösséggel, hogy a lemezes verziót megvásárlóknak érdemes letölteni majd az 1.001.002-es updatet, mielőtt belekezdenének a játékba a jobb élményt érdekében – a frissítés a digitális példányoknál automatikusan települ. James Stevenson, a stúdió marketingese és közösségi kapcsolattartója egy kérdés kapcsán pedig azt válaszolta egy rajongónak, hogy egyelőre nem található meg a Spider-Man 2-ben a New Game+. Persze nyilván akadtak olyanok, akik a nemtetszésüket is kifejezték eme hír hallatán, de alapvetően nem igazán van értelme meglepődni ezen a dolgon, ugyanis a 2018-as első epizód esetében is egy hónapot kellett várni, hogy ismét nekivághassunk a New Game+-nak.

JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án, vagyis ma jelenik meg kizárólag PlayStation 5-re.

A megjelenés előtt kipróbálhattuk a Marvel's Spider-Man 2-t. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit gondoltunk a játékról, akkor nézd meg az alábbi videót!

Kövess Minket!



Gamer szótár