69 milliárdot fizetett értük a Microsoft, de még az általános iskolás matek sem megy a Diablo csapatának

69 milliárdot fizetett értük a Microsoft, de még az általános iskolás matek sem megy a Diablo csapatának

GG Blizzard, ettől már nem igazán van lejjebb!

Hát... lassan már nehéz szóhoz jutni, ha a Diablo 4-ről van szó. Félreértés ne essék, a játék nem rossz. Sőt! A Diablo 4 remek rajtot vett, de egyre inkább úgy tűnik, hogy nagyon hamar kifulladt, helyzetén pedig az sem segít, hogy fejlesztői és PR-csapata mintha nem állnának a helyzet magaslatán.

Néhány hete látott napvilágot a sztori, ami szerint Koreában egy fantasztikus Diablo 4 eseményt szerveztek, csak épp senkit nem érdekelt és senki nem ment el rá. Nem vicc, ezt tényleg megtörtént!

Majd most itt egy újabb eset, ami egészen vidám perceket is tud okozni. Egyre közelebb ugyanis a Season of Blood megjelenése, amit érthető módon promózni is szeretne a cég. Egy néhány nappal ezelőtti (azóta már törölt) videóban például az új Season Quality of Life változásait mutatták be, de még hogy! Az csak egy apróság, hogy a dungeonök előtte vs utána képeit felcserélték vagy, hogy a lovak változásait követhetetlen módon mutatták be. Az igazi móka akkor kezdődik csak igazán amikor az XP bónuszok változásait ecsetelik.

Nincsenek túl bonyolult képletek a képernyőn, de hogy még azokat se tudták jól kiszámolni... Mi a százalék ugye? Tehetnénk fel az általános iskolás kérdést? Hogyan szorzunk? Hogyan adunk össze? Egyik kérdésre se nagyon tudta a választ a Blizzard, így olyan megoldások kerültek képernyőre, mint például a fantasztikus 1000 x 40% (tehát 1000 x 0,4) = 1040... Hagyok időt feldolgozni.

Raxxanterax tökéletes összefoglalta a dolgokat, a nevetés garantált! Ennél jobb videót ma már úgy sem láthatsz majd.


Ha érdekel a Diablo 4, csapj le rá a Konzolvilágban! 

Kövess Minket!



Gamer szótár