BRÉKING - Kiszivároghatott az Assassin's Creed Red második főszereplője

BRÉKING - Kiszivároghatott az Assassin's Creed Red második főszereplője

Alig várjuk, hogy végre láthassuk az első igazi előzetesét a játéknak!

A várakozásoknak megfelelően teljesített az Assassin's Creed Mirage, nem okozott csalódást, amit ígért azt betartotta, de nem is váltotta meg a világot. Az majd talán az Assassin's Creed Red feladata lesz, hiszen ez lesz az az epizód, amelyik újra óriási világgal, ezernyi tennivalóval és akár 100 órás játékmenettel vár majd. Persze a legtöbben nem ezért várják, hanem mert végre a Ubisoft meghallgatta a rajongók kéréseit és végre a feudális Japánba viszi a szériát! Bizony, jön a nindzsás és szamurájos Assassin's Creed, amiről a következő cikkben foglaltunk össze mindent, amit már biztosan tudni lehet!

Ha minden igaz, a játéknak két főhőse lesz. Egy színes bőrű szamuráj és egy női shinobi! Utóbbi kinézete lepleződhetett most le, miután az egyik fejlesztő ideje korán megosztott egy képet. Pierre Boudreau íróként dolgozik a játékon, a minap pedig feltűnt egy eddig még sosem látott kép a LinkedIn profilján, amit azóta gyorsan le is cserélt egy Valhallás képre. Bár mintha egy kép csak egy szeletét látnák, a karakter tisztán kivehető és az eddigi infók alapján könnyen lehet, hogy ő lesz a játék második főszereplője. 

Messzemenő következtetéseket persze még nem vonhatunk le, egyelőre csak mentsük el magunknak a karaktert, lehet, hogy jövőre már vel játszhatunk majd. Hiszen az Assassin's Creed Red valamikor 2024-ben jelenhet majd meg, a játékmenete pedig bár közelebb lesz a Valhallához, mint a Mirage-hoz, mégis a lopakodáson lesz a hangsúly, mint egybegyúrták volna az Assassin's Creed és a Splinter Cell játékokat!


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár