Joker után Batman másik őrült ellenfele is saját filmet kap

Joker után Batman másik őrült ellenfele is saját filmet kap

Nem, nem Óznál tesz látogatást, mert agyat szeretne, ennek a Madárijesztőnek mások a céljai.

Doktor Jonathan Crane, azaz Madárijesztő (Scarecrow) a Denevérember gyik legérdekesebb ellenfele. Bár Nolan felhasználta ezt a karaktert a trilógiájába, mégis azt lehetne mondani, hogy sokkal több rejlik ebben a gonosztevőben, mint amit eddig láttunk belőle. Egy új pletyka szerint a baljós pszichológus hamarosan saját filmben hozhatja rá a frászt az emberekre.

Ezeket olvastad már?

Daniel Richtman bennfentes szerint a Warner Bros./DC Studios egy önálló Madárijesztő-film kidolgozását rendelte el, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint Matt Reeves Batman című filmje.

Ennél több információ egyelőre nem látott napvilágot, azonban nem ez az első alkalom, hogy a stúdió a Todd Phillips-féle Joker sikere után esetleg több, gonosztevőre koncentráló projektet szeretne megvalósítani. A Pingvinre épülő Max sorozat, amely közvetlenül kapcsolódik majd a Batman második részéhez, már javában fejlesztés alatt áll. Mike Flanagan, Az Usher-ház bukása rendezője pedig elárulta, hogy az év elején bedobta a fejeseknek a Clayface mozifilm ötletét is. Abban az esetben, ha Madárijesztő valóban saját filmet kap, valószínűleg eltart még egy darabig, hogy további részletek is kiderüljenek a produkcióról. Külön érdekesség ehhez kapcsolódóan, hogy a Stranger Things színésze, Jamie Campbell Bower nemrég érdeklődését fejezte ki egy esetleges Madárijesztő szerepre. Bower a Netflix sorozatának 4. évadában a gonosz Vecna szerepében nyújtott szenzációs alakítása után vált a rajongók egyik kedvencévé.

Amikor bejelentették az új DCU-val kapcsolatos terveket, James Gunn megerősítette, hogy Reeves 'Batverumát' különállónak tekintik majd, és a Joker folytatásával együtt az "Elseworlds" történetéhez csatlakozik. Emellett a Batman: The Brave and the Bold című filmben egy új színész fogja magára ölteni a köpenyt és a csuklyát, amiben Bruce Wayne fia, Damian Wayne is feltűnik majd, méghozzá Robinként. Ez azért lehet fontos, mert a Batman második felvonásában Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright és Colin Farrell várhatóan visszatér majd, és a pletykák szerint a folytatásban Dick Grayson, azaz az eredeti Robin is bemutatkozik, és talán még Clayface is, ráadásul Hush-t is megemlítették, mint lehetséges főellenséget.

A konkrét cselekmény részletei még titkosak, de azt már tudjuk, hogy a Pingvin spin-off sorozat fogja felvezetni a történetet. Ami a hivatalos infókat illeti, Reeves azt nyilatkozta, hogy tervei szerint folytatni fogják ezt az epikus bűnügyi saga-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár