Saját, élőszereplős Pókember filmben is bizonyíthat majd Miles Morales

Saját, élőszereplős Pókember filmben is bizonyíthat majd Miles Morales

Ha minden igaz, akkor már neki is láttak az új film előkészítési fázisának.

Nem lennénk a helyébe annak, akinek éppenséggel manapság azt kell kibogoznia, hogy mire is számíthatunk Pókembertől a következő néhány évben. Felröppentek olyan hírek, hogy Andrew Garfield is visszatérhetne a hálószövőként, de erre vajmi kevés az esély, miközben Tom Holland már a Pókember 4-ről is lerántotta a leplet, bár igaz, szinte semmi konkrétumot nem árult el, csak annyit tudunk általa, hogy készülőben van – a Marvel Studios elvileg 2024 végére tervezi a forgatások megkezdését.

Ezeket olvastad már?

Eközben a mozikat letarolta idén egy animációs film, amely természetesen nem is szólhatna másról, mint a közkedvelt Pókemberről. A pókverzumon át ugyanis elképesztő sikereket ért el, többek között például 690 millió dollárt hozott a konyhára világszerte a Miles Moralest fókuszba állító kaland második felvonása.

Kezdjük ott, hogy egy bennfentes X-en olyan információkat árult el, ami jócskán felcsigázta a rajongókat. Elmondása szerint nem a Pókember: Nincs hazaút című filmben láttuk utoljára Andrew Garfieldet Peter Parkerként. Azonban nem ő fogja átvenni Tom Holland helyét az MCU-ban, ehelyett a sejtések szerint a következő Bosszúállók-filmek egyikében vagy mindkettőben szerepet is kap. Aztán ott van Fekete Macska, akit egyre többen szeretnének a nagyvásznon is megpillantani, rossz hír viszont, hogy a Pókember 4-ben biztosan nem tűnik majd fel, mivel a Sony Pictures nem adott engedélyt, hogy az MCU-ban felhasználják ezt a karaktert, és a vállalatnak saját tervei vannak Felicia Hardyval. Egyelőre olybá tűnik, hogy Black Catnek az a sorsa, hogy Pókember helyett Venom és Morbius világának része legyen.

A legjobb hír azonban az, hogy Miles Morales saját, élőszereplős filmben is bizonyíthat majd, bár az egyelőre nem tisztázott melyik univerzumban kapna helyet az új Pókember – információk szerint jelenleg forgatókönyvírót keresnek a projekthez. Ez már csak azért is egy okos húzás lenne, mert a Pókverzumon át főszereplő éppenséggel Miles, akit nagyon megkedveltek a rajongók az elmúlt két animációs film során, miközben a trilógia befejező része is úton van már. Ez csak megerősíti a Spider-Verse producerének, Amy Pascalnak a nem is olyan régen tett kijelentését, miszerint Miles Morales valóban főszerepet kap egy új Pókember filmben – bár akkor ő Spider-Gwenről is ilyesmi állított:

„Meg fogjátok látni időben. Minden megtörténik.”

MEGJELENT A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, CSAPJATOK LE RÁ MÉG MA A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár