Így reagáltak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halálára

Így reagáltak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halálára

Az öt másik jóbarát egy közös bejegyzésben tudatták a nagyvilággal, hogy mit éreznek Perry halálával kapcsolatban.

Matthew Perry és a Jóbarátok további főszereplői (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer) a sorozat hatására hihetetlen népszerűségre tettek szert és egy csapásra Hollywood leghíresebb színészei közé emelkedtek. Emellett a szériának köszönhetően elképesztő módon össze is kovácsolódott a banda, gyakorlatilag egy családdá váltak az egy évtized alatt. Mindenkit megrendített a Chandler Binget alakító Perry halála, és miközben egyesek már részvétet nyilvánítottak a közösségi médiában, a Jóbarátok csillagai csak most reagáltak erre a szomorú esetre. A People magazinnak adott közös nyilatkozatban fejezték ki gyászukat és szomorúságukat a halála miatt.

Ezeket olvastad már?

„Matthew elvesztése mindannyiunkat mélységesen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak, mindig egy családot alkottunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy ideig még gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel mondunk majd többet is, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenki olyannal vannak, akik szerették őt világszerte.”

Perryt az előzetes hírek szerint jakuzzijában találták meg holtan – magyar idő szerint – október 29-én éjjel, és az orvosszakértő elmondása alapján fulladás okozta a színész halálát, azonban további kivizsgálást is elrendeltek az ügyében. Az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is kizárták a hatóságok, de a pontos tények megállapításához további vizsgálatokra lesz szükség, ezért a boncolást követően még a toxikológiai analízist is meg kell várniuk.

A Matthew Perry kutyájáról szóró pletykákat, miszerint Lisa Kudrow örökbefogadná az állatot mára már megcáfolták a people.com oldalán. A színész szombaton bekövetkezett hirtelen halála előtt nem volt kutyája. Bár Perry korábban egy Alfred nevű doodle keverék boldog tulajdonosa volt, akit exével, Molly Hurwitz-cal neveltek. A pár 2018-ban kezdett randizni, majd 2020 novemberében eljegyezték egymást, mielőtt 2021 júniusában szakítottak volna. A szakításuk óta Alfred rendszeresen szerepel Hurwitz Instagramján. Egy szeptemberi posztban a hölgy egy fotósorozat mellett nyíltan beszélt a kutyushoz fűződő szoros kapcsolatáról.

Kövess Minket!



Gamer szótár