Zabálják Omni-Man trailerét, amiből kiderül mikor csatlakozik az MK1 harcosaihoz

Zabálják Omni-Man trailerét, amiből kiderül mikor csatlakozik az MK1 harcosaihoz

Egy további meglepetéssel is szolgált a kedvcsináló, hiszen egy kameo is feltűnik benne, nem is akármilyen módon.

Azt már egy jó ideje tudjuk, hogy Omni-Man is hamarosan bekapcsolódik a küzdelmekbe, és már egy kis ízelitőt is kaptunk belőle, de a mostani videóban alaposabban megcsodálhatjuk mire is képes. A Kombat Pack 1 részeként ő lesz az első DLC karakter a sorban, továbbá Tremor is bekerül a kameok közé. Ráadásul bizonyos szempontból visszatérnek a variációk is, hiszen Tremornak három féle verziója közül lehet majd választani a bunyó előtt – az Aftershock és a Metallic formája már korábban kiderült Ed Boon jóvoltából, de most a Crystalline is megmutatta magát, ami egyértelműen egy utalás az MKX-es nindzsára.

Ezeket olvastad már?

Omni-Man Robert Kirkman Invincible képregényéből és animációs sorozatából érkezik a Mortal Kombat 1-be. Az első játékmenet-trailerében az idegen szuperhős hátborzongató módon intézi el Scorpiont és Liu Kangot – méghozzá olyan módszerrel, amely ismerős lesz mindenkinek, aki látta a széria legdurvább pillanatait. A karakter szinkronhangját az a J.K. Simmons adja, akit a Tobey Maquire féle Pókemberből ismerhetünk, mint J.J. Jameson, miközben a szériában is ő szólaltatja meg Omni-Man-t.

Ha szeretnél te is résztvenni a legizgalmasabb bunyókban, akkor ne habozz és irány a Konzolvilág!

A technikái és pofonjai mellett aztán a köpenyes idegen egyik kivégzését is felfedték, amelyet az Invincible című sorozat borzalmas metrójelenete ihletett. A legjobb viszont, hogy Omni-Man megjelenési dátuma is megvan már: november 9-én válik játszhatóvá a Mortal Kombat 1-ben. A trailert pedig néhány óra leforgása alatt már két és félmillióan látták, majdnem tízezer komment érkezett és van rajta kétszázezer like. Nagyon betalált ez az előzetes a rajongóknál:

Az MK1 Kombat Pack kiegészítőjének egyébként a következő a tervezett menetrendje:

  • Quan Chi: december 18.
  • Peacemaker: 2024. február 14.
  • Ermac: 2024. március 5.
  • Homelander: 2024. május 13.
  • Takeda: 2024. július 1.

A Kombat Packban szereplő további kameo harcosok közé tartozik Ferra, Janet Cage, Khameleon és Mavado. A Kombat Pack 1 39,99 dollárba kerül.

Kövess Minket!



Gamer szótár