Felkerült a netre egy olyan szuperhősös játék, aminek létezéséről lehet nem is tudtál

Felkerült a netre egy olyan szuperhősös játék, aminek létezéséről lehet nem is tudtál

A semmiből bukkant fel egy olyan szuperhősös játék, ami már közel 20 éve létezik, csak erről alig tudott valaki.

Az elmúlt években kifejezetten kellemetlen élményekben volt része azoknak, akik igazán jó szuperhősös videójátékokkal szerették volna eltölteni a szabadidejüket. Az Insomniac csapatától érkező Marvel's Spider-Man-sorozat kivételt képez, ugyanis Peter Parker és Miles Morales kalandjain tényleg érződik, hogy értő kezek nyúltak hozzájuk. Ez azonban csak egyetlen franchise a számos között, amelyek említést is alig érdemelnek. Nem mostanában kezdtek el foglalkozni a hihetetlen képességekkel rendelkező emberek akcióit bemutató alkotásokon a fejlesztők, amire egy újabb remek példa az a program, amit a semmiből húztak most elő. 2004-ben Daredevil volt a főszereplője egy videójátéknak, aminek prototípusát teljesen ingyen kipróbálhatod.

Nagyon-nagyon retro az élmény, amit kapsz, de legalább elmondhatod, hogy a történelem egy elfeledett szegletébe is belekóstoltál. A Daredevil: Man Without Fear egy meg nem nevezett fejlesztő segítségével jutott el a Hidden Palace-hoz, ahonnan SolidSnake11 hathatós segítségének köszönhetően húzhatod le. Eredetileg ezt a 2004-es játékot az 5,000 Ft Studios csapata hegesztette, azonban sosem érte meg, hogy az Encire kiadásában megjelenjen PC-re, PS2-re és Xboxra. A Sony elkaszálta az egész projektet, ugyanis nem voltak elégedettek a dizájnépítéssel, valamint nem tett jót az sem, hogy a 2003-as élőszereplős film hatalmas bukás lett, így a játékra egyszerűen már nem maradt elég büdzsé. 

Ezeket olvastad már?

Ha az Insomniac Games vezetésével sikerül egy aranykort útjára indítani, akkor benne van a pakliban, hogy egyszer tényleg elkészülhet egy remek Daredevil-játék is, mivel a karakter népszerűségi mutatói jelenleg ostromolják a csúcsokat (köszönhetően a sikeres Netflix-sorozatnak, a Spider-Man: No Way Home-nak és a She-Hulknak, azaz az MCU-s becsatornázásnak.) 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN