Shroud: Elszomorítanak azok, akik a CoD-ra pazarolják a tehetségüket

Shroud: Elszomorítanak azok, akik a CoD-ra pazarolják a tehetségüket

A népszerű streamer szerencsére azt is megosztotta a halandókkal, hogy mit kellene játszani a CoD helyett.

Ha Shroud neve előkerül, rögtön két dologra is gondolhatunk. Az egyik az, hogy ő egy tehetséges FPS-játékos, aki e-sportolóként ugyan nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de streamerként igen. A másik pedig nem más, minthogy néhány havonta előáll valami rendkívül megosztó véleménnyel az FPS-játékokról és -játékosokról. Pár éve még a Counter-Strike és a Valorant közösségeit uszította egymásnak, most pedig a CoD-osoknak sikerült megmondani a tutit.

A népszerű straemer ugyanis azt állította a november 2-i adásán, hogy akik versenyszerűen CoD-oznak, azok egyszerűen elpazarolják a tehetségüket. Különösen igaznak tartja ezt a gondolatot a Warzone-profik esetében:

„Utálom... na jó, nem utálom, ez erős kifejezés... nem tetszik, hogy HusKerrs a CoD-ra pazarolja a tehetségét. Azért rossz ez, mert ő egy nagyon jó képességű játékos.”

A név szerint is említett HusKerrs a karrierje során 300 ezer dollárnál is többet keresett csak Warzone-versenyeken. Szóval nem biztos, hogy egyetért Shroud ötletével. De azért a Twitteren megkérdezte a „mestert”, hogy mire kellene váltania.

Ezeket olvastad már?

Szerencsére a klip folytatásában Shroud erre is kitért, amikor a mondandóját általánosabbá téve azt mondta, hogy „őszintén, elszomorítanak azok, akik a CoD-ra pazarolják a tehetségüket”. De előbb megpróbálta elmagyarázni, hogy miért is gondolja ezt. Ehhez pedig egy elég furcsa hasonlatot választott:

„Valószínűleg így éreznek az emberek akkor, amikor én World of Warcraftot játszok. Kérdőre vonnak, mert miért játszok ezzel? Én is így vagyok vele, amikor egy tényleg jó képességű játékost látok CoD-ozni.”

Shroud szerint addig érthető a CoD-ozás, amíg szórakozás szintjén folyik a streamereknél. De ha valaki ennél komolyabban veszi, akkor már kevésbé, mert erre vannak jobb játékok is:

„Azok, akik versenyeznek, akik azért dolgoznak, hogy jobbak legyenek, összezavarnak. Ha csak azért játszol, hogy tartalmat gyárts és élvezd, azt megértem. De ha tényleg a versenyszellem miatt csinálod, akkor játsszál inkább mással. Én őszintén azt mondanám, hogy menj el inkább Halo-zni, vagy oda, ahol komoly a kompetitív mezőny, mint a Valorantban, a Counter-Strike-ban vagy az Apexben.”


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST IS LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár