Magyarok a Twitchen: Októberben simán lenyomta 2okos a TheVR-t

Magyarok a Twitchen: Októberben simán lenyomta 2okos a TheVR-t

A statisztika nem hazudik, 2okos lett a magyar Twitch új királya.

Aki legalább csak néhány alkalomra benyomta a Twitchet októberben, annak biztosan találkoznia kellett a 2okos csatornájával. Icehavok és KDS duója egészen hihetetlen, hogy milyen brutális rekordokat kerget jelenleg a legnagyobb élőzéssel foglalkozó platformon. 2023 októberében megdöntötték az abszolút csúcsot, ami az egyidejű nézőszámot jelenti, valamint ugyanebben a hónapban tönkreverték a WeAreTheVR-t az összesített megtekintett órák alapján. Mindeközben 42 000-nél több új követőt gyűjtöttek, ami mutatja, hogy rohamtempóban szeretnék átvenni az első helyet minden létező kategóriában. A receptjük? Volt egy felépített bázisuk TikTokon és YouTube-on, nyáron remekül megtalálták azokat, akik szeretik az IRL tartalmakat, a fesztiválszezon után meg gyakorlatilag egy realityként gyártják az újabb és újabb adásokat.

Ezeket olvastad már?

Top 10 magyar nyelvű Twitch-csatorna 2023 októberben (összes megtekintett óra alapján)

  1. 2okos - 412 152 óra (Papaszita és PSG Ogli hathatós közreműködése is kellett ehhez az első helyhez)
  2. WeAreTheVR - 308 068 óra (stabilan hozzák a számokat a TheVR-os srácok, de ez most csak a második helyhez volt elég)
  3. Fyrexxx / Nessaj 151 048 óra (ha szereted a Cities Skylines 2-t, akkor mindenképp ezt a csatornád válaszd)
  4. esport2tv - 147 485 óra (a 2023-as League of Legends-világbajnokság nem véletlen a világ legnépszerűbb esporteseménye)
  5. Jordanfaki - 87 227 óra (még mindig nem veheti fel senki a versenyt fő kategóriáján belül Magyaroszág legnépszerűbb Fortnite streamerével)
  6. psgogli7_official - 85 751 óra (ugyan kibannolták a Twitch csatornáját, de októberben még rendszeresen pörögtek rajta az FC 24 tartalmai)
  7. eazykee - 75 362 óra (a GTA RP megkerülhetetlen, de maradt idő kaszinózni, sőt még egy kis Marvel's Spider-Man 2 is befigyelt pár óra erejéig)
  8. Suri - 70 342 óra (dominál a GTA RP, de bőven jutott idő másra is kaszinótól az Age of Empires II-ig)
  9. kokuszcsoport / Fókuszcsoport - 62 606 óra (hiába közvetítettek többet, az átlagos nézőszám csökkent októberben, de Jólvanezígy)
  10. cristiJan - 56 638 óra (csak és kizárólag EA Sports FC 24, se több, se kevesebb)

Utoljára Kriszhadvice volt az, aki hónapokon keresztül képes volt megelőzni a statisztikákban Pistit, Janit és a teljes TheVR-csapatot. Ez már a múlt, a 2okos-féle térnyerés azonban a jelen és a jövő. Több tízezer néző nem tévedhet, igaz? 

Borítókép: 2okos és WeAreTheVR Instagram

Kövess Minket!



Gamer szótár