Brutális játékosszám rekordot hozott a Fortnite OG évad

Brutális játékosszám rekordot hozott a Fortnite OG évad

Ilyen mértékű sikerre valószínűleg senki sem számított, de vajon hol a vége?

Már eltelt pár nap a Chapter 4 Season OG megérkezése óta, és mind megbizonyosodhattunk arról, hogy ez nem egy álom és valójában visszakaptuk a régi szeretett játékunkat, melyet sok év fejlesztései temettek maguk alá. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a hétvégét messze a Fortnite uralta, és régi játékosok tömegei tértek vissza a Battle Royale-ba azért, hogy újra átélhessék azt az élményt, amiért sok évvel ezelőtt beleszerettek az Epic Games alkotásába.

Amekkora felhajtás övezte ezt az eseményt, számomra nem meglepő, hogy új rekord született az egy időben fent lévő játékosok számát tekintve – azonban a rekord mérete annál inkább. Az eddigi csúcs 2 817 867 volt. Ezt 2023. augusztus 27-én mérték, amikor is a Chapter 4 Season 4 kezdődött. Az alábbi adatokat ennek a fényében vizsgáljátok.

Ezeket olvastad már?

Tehát 2023. november 3-án kezdetét vette a Chapter 4 Season OG, a játékosok pedig csak úgy özönlöttek, hogy kipróbálják azt. A szerver megnyitásakor, egyszerre 3 913 817 felhasználó próbált szerencsét, azonban másnap ez a szám tovább nőtt.

A hivatalos új rekord pedig 6 172 463 lett. Ez azt jelenti, hogy több mint kétszer annyi játékos volt fent egyidejűleg, mint az előző csúcskor. Ezek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a Fortnite egyáltalán nem haldoklik, sőt. Ha az Epic Games megfelelően keveri a lapokat, akkor olyan tömegeket képes megmozgatni, amire valószínűleg jelenleg egyik konkurenciája sem képes.

Csupán két kérdés maradt. Az elkövetkezendő egy hónapban – míg biztosan velünk lesz az OG térkép – születik-e újabb rekord, valamint a későbbiekben mi lesz a pálya sorsa, esetleg elérhető marad a játékosok számára? Mivel sokan csak ez miatt tértek vissza, félő lehet, hogy leváltásakor ők is búcsúznak.

Kövess Minket!



Gamer szótár