Napokon át elérhetetlen lesz a Fortnite?

Napokon át elérhetetlen lesz a Fortnite?

Izgalmas esemény várhat ránk az évad végén.

Az Epic Games brutálisan felforgatta az álló vizet a legújabb húzásával. Azzal, hogy visszahozta a régi Fortnite-ot, ismételten felkeltette sok millió játékos figyelmét, és megalapozta azt, hogy a novemberi hónap a játékáról szóljon. Mostantól hetente érkeznek hatalmas frissítések, melyek végigvezetnek minket egész Chapter 1-en, ezáltal pedig ismételten átélhetjük a sok évvel ezelőtti eseményeket.

Ezeket olvastad már?

Nem tudom, hogy mennyien emlékeztek, de Chapter 1-et egy hatalmas esemény zárta. Season X végén mindent benyelt egy fekete lyuk, majd több mint 37 órán át elérhetetlen volt a játék. Miután végre mindenki beléphetett, már a Chapter 2-es sziget fogadott minket, és minden gyökerestül megváltozott. A legújabb előrejelzések szerint ismét valami hasonlóra számíthatunk.

„Jó szórakozást kívánunk az elkövetkezendő Fortnite OG hetekhez, és az utána következő „Nagy Durranás"-hoz." – mondta az Epic Games.

Ha teljesen hűek maradnak az OG eseményvonalhoz, akkor készüljünk fel lelkileg, hogy pár nap kiesés lesz a fejezetváltás között. Ugyan ez még nem biztos információ, de jobb félni, mint megijedni.

Kövess Minket!