Kiderült, ekkor érkezik a Marvel következő sorozata

Kiderült, ekkor érkezik a Marvel következő sorozata

A Disney remélhetőleg feltette a kérdést, hogy mi lenne, ha ez jó lenne.

A Marvel dömping nem áll meg. Még akkor sem, ha a projektjeik nagy része bőven hagy maga után kivánnivalót. Állítólag már ott tartanak, össze akarják szedni a régi bandát még egy filmre, hátha azzal több embert tudnak a mozikba csalogatni, mint a Marvelekkel és társaival. De közben a kontent pörög tovább: a héten véget ér a Loki második évada, az év végéig pedig kapunk még egy sorozatot.

A Disney ugyanis bejelentette, hogy a What if...? (Mi lenne, ha...?) második évada még az év végéig meg fog jelenni a Disney+-on. Az ünnepi időszakra időzített animációs sorozat valamikor decemberben jön, az már biztos. De ennél pontosabbat egyelőre nem árultak el, így csak spekulációkra hivatkozva tudjuk azt mondani, hogy Karácsony környékén kell számítani rá. Ennek az alapja gyakorlatilag annyi, hogy állítólag lesz egy rész, amiben Happy Hogan, Tony Stark egykori testőre fogja megmenteni a Karácsonyt.

Ezeket olvastad már?

Ezen kívül az a hír járja, hogy lesz olyan epizód, amiben Nebula csatlakozik a Nova Corpshoz, valamint olyan is, amiben Vasember találkozni fog a Thor: Ragnarökből megismert Nagymesterrel. A legérdekesebbnek azonban az ígérkezik, amivel felvezetnek egy teljesen eredeti, a sorozathoz készített karaktert, Kahhorit. Ez a rész Amerika kolonizációja előtt fog játszódni, a történet középpontjában pedig a Tesseract lesz, ami egyszer csak az indiánok közé pottyan az égből.

Kövess Minket!



Gamer szótár