Dobj el mindent, a héten végre bejelentik GTA6-ot egy meglepetéssel együtt

Dobj el mindent, a héten végre bejelentik GTA6-ot egy meglepetéssel együtt

Egy fantasztikus mérföldkő elérése mellé egy hatalmas bejelentés is dukál.

Jövőre ünnepli a vállalat a 25. születésnapját és ennek apropóján az a tervük, hogy meglepik végre a közösséget a Grand Theft Auto 6 első trailerével is, bár erre a következő hónapig még várnunk kell – derült ki a bennfentesektől, akik név nélkül osztották meg ezt az információt.

Ezeket olvastad már?

Hihetetlen milyen érdeklődés övezi egyébként a GTA 6. felvonását, és továbbra is azt lehet mondani, hogy egyetlen videojáték sem képes megmozgatni úgy a rajongókat és a befektetőket, mint a Rockstar címe. A Grand Theft Auto VI várhatóan az évtized egyik legjelentősebb videójátéka lesz. Ha csak a számokból indulunk ki, akkor elődje, a GTA V több, mint 185 millió példányban kelt el, és minden idők második legkelendőbb videojátéka a Minecraft mögött, amely egyébként még telefonon is játszható.

A Rockstar az elmúlt néhány évet azzal töltötte, hogy felfrissítse a vállalati kultúráját és megtalálja a megfelelő egyensúlyt a munkavállalók számára a meló és a magánélet között, miután az alkalmazottak kiégésre panaszkodtak a legutóbbi játék, a 2018-as Red Dead Redemption 2 készítése során.

Tavaly hackerek több órányi felvételt tettek közzé a fejlesztés alatt álló Grand Theft Auto VI-ból. A Rockstar a behatolást követően még szűkszavúbbá vált a projekttel kapcsolatban és azóta mindent hét lakat alatt őriznek, illetve elmondták azt is, hogy megfelelően be fogják mutatni a következő játékot, amikor az elkészül. A következő rész Miami-ra hajazó, kitalált városban játszódik, és két főszereplője van, egy férfi és egy nő.

A Take-Two a tervek szerint már ezen a héten megtöri a jeget és felfedi a legújabb epizódot.

Kövess Minket!



Gamer szótár