S1mple annyira utálja a CS2-t, hogy akár vissza is vonulhat?

S1mple annyira utálja a CS2-t, hogy akár vissza is vonulhat?

Hatalmas veszteség lenne ez a Counter-Strike világának.

Richard Lewis nemrég egy podcastban beszélgetett Mauisnake-kel s1mple szünetéről. Az újságíró szerint az ukrán játékosok és a NAVI körüli emberek is azt állítják, hogy s1mple nem hülyéskedett, tényleg utálja a CS2-t és ezen az sem segített, hogy egy ideje már ki van égve. Lewis ezek alapján úgy gondolja, közel állunk ahhoz, hogy Valorantra váltson az elmúlt évtized legjobb játékosa.

„Emlékszel rá, amikor legutóbb beszéltünk, hogy mit mondtam neked? Azt mondtam, hogy én úgy látom, s1mple vissza fog vonulni a CS2-től és elmegy valorantozni. Ezt mondtam. Erre te meg, hogy nem, az nem lehet. Bennfentesként mondom, a háttérben mindenki arról beszél az ukrán játékosoktól kezdve a NAVI körüli emberekig – és emlékezzetek rá, sok barátom van a világnak azon a részén –, hogy s1mple egy ideje ki van égve, pihenni akar és utálja a CS2-t.

Nem csak poénkodik a közösségi médián. Nem a hírnevet vagy az eléréseket hajhássza. Tényleg utálja a játékot, mindenki ezt mondja. Én nem beszéltem erről s1mple-vel, de az a benyomásom, hogy tényleg így van. Tudjuk, hogy játszik a Valoranttal, tudjuk, hogy szereti a kihívásokat, tudjuk, hogyha elmegy valorantozni, akkor valószínűleg annyi pénzt kereshetne ott, mint az esportban még senki soha. Az sem kizárható, hogy a NAVI-nál játszon Valorantot. Én mondom már ezt egy ideje, és azt hiszem, hogy közeledünk ahhoz, hogy elveszítsük mindenidők legjobb játékosát a Valorant miatt.” – Richard Lewis

S1mple október végén jelentette be, hogy határozatlan ideig szünetet tart és akár átigazolási ajánlatokra is vevő. A szünet sokak szerint már egy ideje kijárt neki, hiszen az orosz-ukrán háború tavalyi kirobbanása a magán- és a professzionális életét is súlyosan érintette. A NAVI egykori elemzője, Pradiggg szerint voltak s1mple pihentetéséről szóló tervek tavaly év végén, ám ezekből végül nem lett semmi. S1mple a szünete hivatalos bejelentése előtt már kihagyta az IEM Sydney-t is, vagyis a CS2-ben még egyetlen hivatalos tétmérkőzést sem játszott.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár