David Beckham csapata újabb Counter-Strike 2 ötöst igazolt

David Beckham csapata újabb Counter-Strike 2 ötöst igazolt

A koszovói csapat kitartó munkája végre kifizetődőtt.

A Bad News Eagles csapatát két évvel ezelőtt ismerte meg a világ, amikor az esélyekkel dacolva kijutottak a PGL Stockholm Majorre. A koszovói ötös azóta is orgot keres James Banks segítségével. Ám ez a cél annak ellenére sem jött össze nekik, hogy Antwerpenben bejutottak a rájátszásba, Rióban pedig több nagy csapatot is kiejtettek a világ szeme láttára. Idén valamivel kevesebb szereplés jutott a BNE-nek tavalyhoz képest, de a srácok kitartottak.

A kitartásuk eredménye pedig az lett, hogy ma végre véget ért a várakozásuk és otthonra találtak! Ugyanis a David Beckham befektetésével induló Guild Esports leigazolta a Major bajnok Devilwalk által edzett felállást. A jövőben pedig a saját márkájukat részben megtartva, Guild Eagles néven folytatják a játékot. Ez már csak azért is érthető, mert technikailag már van egy Guild CS2 csapat. 

A Guild Esports még tavasszal igazolta le az első Counter-Strike csapatát. Igaz, akkor egy női felállásra esett a választásuk, akik akkortájt – szintén szervezeti támogatás nélkül – bejutottak az ESL Impact harmadik szezonjába a selejtezőkről. De a férfi csapat leigazolása után nem lett volna értelme, sőt, kifejezetten ízléstelen lett volna őket átnevezni Guild fe-re vagy valami hasonlóra, hiszen ők már régebb óta képviselik az orgot.

David Beckham CS2 csapatát először szerdán, a CCT 2023 Online Finals 4 során láthatjuk, ahol a Preasy elleni felső ági negyeddöntőben igyekeznek majd megszerezni az első győzelmüket az új mezekben.

A Guild Eagles felállása

Flatron „juanflatroo⁠” Halimi
Sener „SENER1⁠” Mahmuti
Dionis „sinnopsyy⁠” Budeci
Genc „gxx-⁠” Kolgeci
Rigon „rigoN⁠” Gashi

Jonatan „Devilwalk⁠” Lundberg (edző)
Kevin „kRYSTAL⁠” Amend (segédedző)

Kövess Minket!



Gamer szótár