Az Eufória sztárja egy dolog miatt egyből nemet mondott Superman szerepére

Az Eufória sztárja egy dolog miatt egyből nemet mondott Superman szerepére

Elképesztő őszinteséggel mesélt a karrierjéről a színész, ami nagyon nem jellemző a Hollywoodban dolgozó színészekről.

Jacob Elordi megnyílt és elmesélte miért nem akar benne lenni egy szuperhősfilmben, illetve, hogy miért utasította vissza a Superman: Örökség (Legacy) című film meghallgatását. Az Euphoria színésze egy friss interjúban elárulta, hogy behívták egy próbafelvételre, méghozzá Clark Kent szerepére, de szinte gondolkodás nélkül nemet mondott a felkérésre.

„Nos, felkértek Superman szerepére. Erre rögtön azt válaszoltam, hogy 'Nem, köszönöm'. Ez már túl sok és túl sötét nekem.”

Ezeket olvastad már?

A készítők választása végül David Corenswetre esett, aki James Gunn filmjében alakíthatja majd az Acélembert, amely a tervek szerint 2025-ben debütál a mozikban. Bár Elordi úgy nőtt fel, hogy csodálta Christian Bale-t és Heath Ledgert A sötét lovagban, egyszerűen képtelen elképzelni magát egy szuperhősfilmben.

„Mindig azt mondták, hogy mondjak kerek választ, különben az ügynököm megharagszik rám. 'Bármi megtörténhet!” – mondta.

„És nyilván bármi megtörténhet, de az életemnek ebben a szakaszában nem érzem azt, hogy ez érdekelne engem. Szeretem az olyan projekteket elvállalni, amit én is megnéznék, de nagyon nyugtalan leszek, ha ilyen filmeket nézek meg.”

Elordi Sofia Coppola Priscilla című filmjében is feltűnik, és nem is akárkit alakít, mintsem magát a királyt, Elvis Presleyt. Ha már ilyen szószátyár volt a beszélgetés során, megemlítette azt is, hogy nem igazán szerette A csókfülke főszerepét, amely sztárrá tette őt.

„Nem akartam ezeket a filmeket, mielőtt megcsináltam volna őket. Azok a filmek nevetségesek. Nem univerzálisak. Ezek menekülések voltak részemről.”

A színész elmondta, hogy nagyképűnek nevezték, amiért látszólag hálátlan a lehetőségekért, amiket kapott.

"Hogy lehet az, hogyha foglalkozol a teljesítményeddel, az nagyképűség? De nem törődni, és tudatosan szarral etetni az embereket, tudva, hogy pénzt csinálsz az idejükből, ami szó szerint a legértékesebb dolog a világon, az meg menő dolog?”

Kövess Minket!



Gamer szótár