Ilyen lesz a Fortnite x Invincible együttműködés

Ilyen lesz a Fortnite x Invincible együttműködés

Sikeresen kiszivárgott, hogy miként fog kinézni a kollaboráció.

Az Invincible talán a nagyközönség számára kevésbé ismert mint néhány társa, azonban egy nagyon régóta futó és sikeres szuperhős képregénysorozat. A legyőzhetetlen főhős pár éve kapott saját animációs sorozatot, és a hírek szerint már egy különálló játékon is dolgoznak, ami az ő történetét dolgozná fel. Úgy tűnik azonban, hogy itt sincs megállás, ugyanis a legújabb szivárogtatások felfedték, hogy hamarosan érkezik a Battle Royale-ba több Invincible karakter is.

Ezeket olvastad már?

A mai 27.10-es frissítéssel kiszivárgott, hogy bekerültek a fájlok közé az együttműködés elemei, melyeket az alábbi videóban tekinthettek meg.

Összesen három karakterre, és a hozzájuk tartozó különböző kozmetikai elemekre számíthatunk. Azt még nem tudni, hogy esetleg a szigeten használható itemek is érkeznek-e velük, vagy valami különleges játékmód, ahogyan azt sem, hogy pontosan mikorra várható a debütálásuk – az azonban árulkodó jel, hogy a borító hátterében Tilted Towers látható, így még Chapter 5 előtt számíthatunk rájuk.

Mindenesetre az outfitek kimondottan jóra sikerültek, tehát ha csak őket üdvözölhetjük az együttműködés folyamán, én már akkor is elégedett leszek.

Kövess Minket!



Gamer szótár