Zseniális színész lehet az MCU új főgonosza, aki már a Fantasztikus Négyesben feltűnhet

Zseniális színész lehet az MCU új főgonosza, aki már a Fantasztikus Négyesben feltűnhet

Miközben várjuk a hivatalos bejelentést – ami talán már nincs is olyan messze –, a Fantastic Four szereplőválogatásáról szóló pletykák folytatódnak, és a legújabb jelentések szerint két szenzáció is várható az új film kapcsán.

A közelmáltban már beszámoltunk arról, hogy Pedro Pascal lehet a befutó Reed Richards szerepére, és állítólag már nagyon közel jár a megegyezéshez az stúdióval. Hozzá csatlakozik majd, ha minden igaz, Vanessa Kirby, mint Sue Storm, azaz a Láthatatlan Nő, Joseph Quinn, mint Johnny Storm, azaz Fáklya, és Ebon Moss-Bachrach mint Ben Grimm (Thing).

A csapat legfelkapottabb ellensége, Victor Von Doom várhatóan nem kap jelentős szerepet a rebootban (sőt, lehet, hogy csak a stáblista utáni jelenetben tűnik fel), ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kéne vele számolni a jövőben, hiszen a hírek szerint ő lehet az MCU következő nagy főellensége – különösen, ha a stúdió úgy dönt, hogy megválnak Kangtól (Jonathan Majors).

Ezeket olvastad már?

Korábbi pletykák szerint Ryan Gosling és Josh Hartnett neve is felmerült Doom kapcsán, és elvileg még mindkét színész versenyben van. A végén azonban mindketten hoppon maradhatnak, mert időközben John Rocha, a The Hot Mic munkatársa arról számolt be, hogy Mads Mikklesennek is felajánlották a szerepet. Jeff Sneider eközben úgy értesült, hogy a vártnál valamivel korábban kezdődik a forgatás, és információi szerint a Marvel egyszerre akarja bemutatnia teljes stábot. A spekuláció alapján a bejelentésre nem sokkal hálaadás után kerülhet sor. Rajtuk kívül Javier Bardem is bekerülhet a produkcióba, hiszen jelenleg ő a legesélyesebb Galactus szerepére, de az időbeosztása miatt lehet, hogy nem tud aláírni. A Világok pusztítójának a hírnökeként Silver Surfer tör majd borsot hőseink orra alá, de elvileg a karakter női változatát láthatjuk majd viszont a vásznon. A rajongók eközben pedig Robert Downey Jr. visszatérését követelik Doctor Doom egyik változataként. A Marvel Studios állítólag fontolgatja, hogy Jonathan Majors családon belüli erőszakkal kapcsolatos pere miatt eltávolodik Kangtól, mint a Multiverzum-saga főgonoszától, ezzel pedig Doctor Doom vehetné át a helyét, mint a multiverzum Thanos-szintű fenyegetése.

A Fantasztikus Négyest Matt Shakman rendezi majd Jeff Kaplan és Ian Springer forgatókönyve alapján. A cselekmény részletei még rejtélyesek, de Kevin Feige megerősítette, hogy ez nem egy újabb eredettörténet lesz a szupercsapat számára.

Sokan ismerik ezt az eredettörténetet, meg az alapokat. De vajon hogyan hozzunk ki belőle valami olyat, amit még sosem láttak? Nagyon magasra tettük magunknak a lécet, hogy ezt a filmvászonra vigyük.”

A Fantasztikus Négyes várhatóan 2025. május 2-án kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár