KSCERATO játszhatott volna a Liquidben, de nem akart

KSCERATO játszhatott volna a Liquidben, de nem akart

KSCERATO egy igen nehéz éven van túl, de jól érzi magát ott, ahol éppen van.

Már egy ideje tudjuk, hogy nagy felfordulás lesz a Liquidnél. Rainwaker, Patsi és oSee is kikerülnek majd a kezdőből, hogy a helyüket átvegye Twistzz a FaZe-ből, Skullz a paiNből, valamint cadiaN a Heroicból. Ezen felül pedig az edzői szék is gazdát fog cserélni, hiszen daps távozik a visszatérő zews miatt. Azonban egy időben olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy a fiatal Skullz helyett egy jóval ismertebb brazil kaphat esélyt a Liquidtől – a FURIA játékosa, KSCERATO.

KSCERATO nemrég egy HLTV-nek adott interjúban elismerte, hogy a Liquid valóban megkereste őt az új projekt kapcsán. Azonban a sztár rifler nem akart átigazolni a FURIAtól, mert úgy gondolja, hogy most inkább a jelenre kell fókuszálnia, mert nehéz éve volt – a nyáron elveszítette az édesapját, valamint a csapata is elég felemásan teljesített.

Mit gondol a Liquid-pletykáról?

„Igen, megkerestek engem. De jelenleg sok minden van a fejemben, elég kemény évem volt. Szóval úgy gondolom, hogy egyelőre az a legjobb, ha a FURIA-ban maradok, mert szeretem a csapatot, szeretem a szervezetet, szeretem az embereket, akik mögötte állnak. Az a legjobb nekem, ha maradok a FURIA-ban.”

Mennyire fontos, hogy brazilokkal játszon?

„Jó, nem tudom mit mondjak, mert sokkal jobb brazil csapatban játszani, hiszen a portugál az anyanyelvem. De nem gondolnám, hogy gondot okozna angolul játszani. Nem számít, hogy Brazíliában vagy máshol játszok. A brazilok szurkolni fognak nekem, bárhol is legyek.”

El tudja képzelni, hogy nemzetköziben játszon?

„Nem tudom. Nem tudom, mi lesz holnap. A jelenre gondolok most és boldog vagyok itt. Talán egy napon, de fogalmam sincs. Még mindig fiatal vagyok, 24 éves, hosszú karrier áll előttem. Egy kicsit korainak tűnik erről gondolkodni, ha ezen agyalsz, nem koncentrálsz a jelenre. Szóval az lenne a válaszom, hogy talán [mondja nevetve].”

Borítókép: HLTV/Dimitrii

Kövess Minket!



Gamer szótár