Három új játékmódot hoz a Fortnite Chapter 5

Három új játékmódot hoz a Fortnite Chapter 5

Három nap, három új játékmód. Az Epic nem tervez lassítani.

Az Epic Games meghúzta a váratlant, és mindannyiunkat levett a lábunkról azzal, hogy visszahozta a Chapter 1-es OG Fortnite szigetet. Ennek az időszaknak körülbelül most tartunk a felénél, és akármennyire is szeretnénk ezeket a gondolatokat elkerülni, hamarosan ismét búcsúznunk kell a pályától. Itt az idő, hogy kicsit a jövőbe tekintsünk, és nézzük meg, hogy mi is vár ránk Chapter 4 Season OG végeztével.

Ezeket olvastad már?

Ahogy egy korábbi cikkben már bemutattam, az mostanra kiderült, hogy miként fog festeni a Chapter 5-ös sziget. Ezenfelül nem igazán van információnk az elkövetkezendőkről, azonban Shiina – ismert szivárogtató – összeszedte, hogy az elmúlt időszakban megjelent adatok alapján, milyen különleges játékmódokra számíthatunk december folyamán.

Nemsokkal a fejezetváltás után – december 7-én –, bekerül a játékba a LEGO Fortnite mód, melyet sok hónapnyi munka és előkészület előzött meg. Pontosan még nem tudni, hogy ez mit takar, de valószínűleg kozmetikai elemekre, és egy izgalmas játékmódra számíthatunk. Másnap – azaz december 8-án – már meg is kapjuk a Rocket Racinget, ami egy, a játékon belül külön elérhető autóversenyzős mód lesz. Ezután ismételten csak egyet kell aludnunk, hogy december 9-én kezdetét vegye a Fortnite Festival, amiről szintén csak annyi információ áll a rendelkezésünkre, hogy egy játékmódot is tartalmazni fog az esemény.

Összességében tehát aggodalomra semmi ok, nem maradunk tartalom nélkül a Season OG után sem, sőt.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN