Töltsd le előre az 1.23-as frissítést most azonnal!

Töltsd le előre az 1.23-as frissítést most azonnal!

Töltsd le a legújabb World of Tanks frissítést már előre, hogy szerdán azonnal kipróbálhasd a legújabb verziót!

Az 1.23 frissítéssel hamarosan néhány fejlesztést hozunk kedvenc játékodba. Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod! A mérete 412 MB (SD verzió) illetve 584 MB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra. Tudd meg, hogyan engedélyezheted az előtöltést a WGC-ben, és az alábbi gomb segítségével választ kaphatsz a gyakran feltett kérdésekre a külön erre a célra létrehozott oldalunkon.

Ezeket olvastad már?

A véletlenszerű események jelentős mérföldkövek a World of Tanks-csatamezők fejlődésében. A 2023-as Felderítő küldetés során debütáltak, és azonnal elsöprően pozitív visszajelzéseket kaptak a közösségtől, ami aztán minket arra ösztönzött, hogy tovább fejlesszük és hangoljuk őket. Most pedig a legújabb, még elképesztőbb formájukban fedezheted fel ezeket a pályákat és dinamikus harci helyzeteiket. Felfejlesztett vizuális elemek és kibővített játékmenetbeli lehetőségek jellemzik őket – csatlakozz hát a nyílt teszthez, és oszd meg velünk a véleményedet, mielőtt még az élő szerverekre jutnának!

Véletlenszerű események: a csatatér dinamikus átalakulása

Annak érdekében, hogy átfogó tesztelésre adjunk lehetőséget, és biztosíthassuk a technikai stabilitást, a Normál csaták köre négy olyan pályára szűkül a nyílt teszt során, amelyen véletlenszerű eseményekre is sor kerül: Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka és Safe Haven.

Az egyes pályákon mindegyik véletlenszerű eseményre saját valószínűsége szerint kerül sor.

Elérhetőség: Csak V–X-es szintű járművekkel.

A véletlenszerű események dinamikus tevékenységek, amelyek különböző történéseket okoznak a csatamezőn. Adott időpontban és adott területen következnek be a következő négy pályán: Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka és Safe Haven.

Minden egyes esemény alaposan felforgatja a környezetet és a csata menetét – új taktikai lehetőségek adódnak, amelyek az egekig repítik majd a játékosok adrenalinszintjét.

Gyorstippek a véletlenszerű eseményekhez:

  • Himmelsdorf: Úgy készülj, hogy egy Zeppelin-léghajó fog a városka központjára zuhanni. Végignézheted, ahogy a térkép szélén lévő vasútállomásról elindul egy vonat, amelyet aztán légitámadás ér.
  • Prokhorovka: Szemtanúja lehetsz annak, ahogy két repülőgép zuhan le a Prokhorovka-völgyben.
  • Ruinberg: Részese lehetsz annak a káosznak, ahogy bombázók rombolják le a főteret és annak környékét.
  • Safe Haven: Kerüld el a bunker bejáratát, mert a teteje beomlik, ahogy rázuhan egy repülőgép.

Felpezsdítő csavarok a jól megszokott játékmeneten

A véletlenszerű események változatossá teszik a megszokott harci helyzeteket. Készülj fel a legváratlanabb forgatókönyvekre, amelyek:

  • változatos lehetőségeket tartogatnak a csata lefolyását illetően;
  • új taktikai elemeket kínálnak, amelyekkel akár meg is fordíthatjátok a csata kimenetelét;
  • újszerű harci forgatókönyveket teremtenek, és így megmutathatod, helyt tudsz-e állni a nem rendhagyó helyzetekben.

A véletlenszerű események mind a négy pályán alapértelmezés szerint engedélyezve lesznek. Ha azonban inkább a jól ismert játékmenet mentén játszanál, akkor kikapcsolhatod a funkciót a játékbeállítások Fejlesztés alatt álló pályák jelölőnégyzetét bejelölve.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.