Fortnite: A skinjeink bánhatják, hogy korhatár-besorolást kaptak a pályák

Fortnite: A skinjeink bánhatják, hogy korhatár-besorolást kaptak a pályák

Sokak szerint felháborító fejlesztés érkezett a napokban, mely igazságtalanságot szül.

November 16-án megkaptuk a legújabb Chapter 4 Season OG frissítést, ami a régi Season 7 és 8-on túl egy olyan újítást is tartalmazott, amire nem voltunk felkészülve. Bevezették a játékba a korhatár-besorolást, és minden Creative pálya mostantól ezek alapján lesz kategorizálva. Ez összességében egy jó ötlet, hiszen a fiatalabb korosztály és szüleik számára egyértelmű lesz, hogy mely mapok alkalmasak játékra, azonban van a dolognak egy kellemetlen hátulütője.

Bizonyos kinézeteket mostantól nem használhatunk a fiatal korosztály számára is elérhető pályákon, ugyanis ijesztőek lehetnek, és nem felelnek meg az adott besorolásnak. Ez problémás, hiszen a játékosok pénzt költöttek az adott kozmetikai elemek megvásárlására, annak tudatában, hogy azt bárhol és bármikor magukra ölthetik. 

Ezeket olvastad már?

Érthető tehát, hogy sokakban felháborodást keltett ez a meggondolatlan fejlesztés, és a minél hamarabbi megoldást sürgetik. Sajnos kétlem, hogy megfelelően orvosolható lenne a helyzet, így a legjobb az, ha mostantól a vásárlások során ezt a szempontot is figyelembe vesszük.

Kövess Minket!



Gamer szótár