Visszatér minden idők legjobb Fortnite játékosa a tartalomgyártáshoz

Visszatér minden idők legjobb Fortnite játékosa a tartalomgyártáshoz

Úgy tudtuk visszavonult, azonban bejelentette a legenda, hogy folytatja.

Turner Tenney – ismertebb nevén Tfue – az évek alatt legendává vált, hiszen elképesztő eredményeket ért el a Fortnite-tal, és a neve elválaszthatatlan lett a játéktól. Összesen 88 versenyen ért el pénzt érő helyezést, és ezzel több mint félmillió dollárt gyűjtött össze. Ez persze csak a hab a tortán, hiszen Twitch-en és YouTube-on is sok millióan követik, így alapjáraton is kiemelkedik a tartalomgyártók közül.

Június 20-án mindenkit lesokkolt, mikor könnyek közepette bejelentett visszavonulását. A hosszú évek alatt megviselte ez az életvitel, és úgy érezte, hogy szüksége van erre, de hozzátette, hogy egyszer visszatérhet.

Ezeket olvastad már?

A rajongói tegnap örülhettek, ugyanis az alábbi videót tette közzé a Fortnite legenda:

Ahogy sokunk, Tfue is felnőtt az évek alatt, és a 19 éves gamerből – ennyi idős volt mikor elkezdett Fortnite-ozni –, egy egészen más karakter formálódott 25 éves korára, ahogy ezt a videó is jól reprezentálja. Ez a videó tökéletesen reflektál a sok Chapter 4 Season OG-val, és az oda visszatérő régi motorosokkal kapcsolatos mémekre. 

Kíváncsian várjuk, hogy még mindig akkora ász-e mint annak idején. Ez ma kiderül, ugyanis november 20-án – pontosan 5 hónap kihagyás után – lesz a visszatérő adás a Kicken.

Kövess Minket!



Gamer szótár