Az indiai Grand Theft Auto másolat annyira gagyi, hogy már jó

Az indiai Grand Theft Auto másolat annyira gagyi, hogy már jó

San Andreasból átköltözünk Csennaiba, de vajon minek?

A Rockstar megtörte a hallgatást és felrobbantotta az internetet a bejelentéssel, miszerint decemberben végre hivatalosan is leleplezik a következő GTA játékot – sokak szerint ez a 6. rész lesz, de egyelőre ezt még nem tudni biztosan. Nem véletlenül az egyik, ha nem a legvártabb videójáték jelenleg a piacon és a legtöbben már most tűkön ülnek az első kedvcsináló miatt. Azonban hiába nincs igazi kihívója a GTA szériának, akadnak azért olyan fejlesztőcsapatok, akik megpróbálkoznak a lehetetlennel és a Rockstarhoz hasonló címmel állnak elő időnként. Ennek egy újabb ékes példája a Project Madras.

Ezeket olvastad már?

2022-ben már felfedték, hogy min dolgoznak, de most egy új, bővebb videóban mesélték el mi a helyzet a projekt háza táján. Egyelőre a legfontosabb információk szerint, ez a játék Csennai városában játszódik majd, és a fejlesztők elmondása szerint az indiai nagyváros élettel teli utcáin terelgethetjük majd a főszereplőnket. A történet szerint egy kémet alakítunk majd, és a legfőbb célja a készítőknek, hogy egy autentikus dél-indiai élményt varázsoljanak a képernyőre. A játék alatt egyébként az Unreal Engine 5 duruzsol és a fejlesztés során igyekeznek kihasználni a Lumen és Nanite technológiák lehetőségeit. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy egy kis létszámú csapat készíti ezt a játékot, bár az utóbbi időben sikerült bővülniük, találtak további munkatársakat a sztorihoz, a zenékhez és a további animációk kidolgozásához is.

A videó alapján az is tisztán látszik, hogy még nagyon a fejlesztés korai szakaszánál járnak, tehát nem a közeljövőben jelenik majd meg a Project Madras – legalábbis nagyon reméljük, hogy sokat csiszolnak még rajta. Arról sem tudtunk meg többet, hogy mely platformokra szeretnék majd megjelentetni a kész terméket, szóval egyelőre marad a ZS-kategóriás játék kedvcsinálója:

Kövess Minket!



Gamer szótár