Ekkor kezdődik a Fortnite Chapter 5

Ekkor kezdődik a Fortnite Chapter 5

Minden bizonnyal izgalmas folytatásra számíthatunk, de hol az FPS mód?

Ma megtörtént Chapter 4 Season OG utolsó leállása, ugyanis ezzel a frissítéssel minden új dolog bekerült a Battle Royale-ba – habár nagy részük csak pénteken lesz aktiválva, mikor Season 9-be és X-be lépünk át. Mindannyiunkban ott motoszkál a kérdés, hogy mi lesz velünk mikor véget ér ez a csodás korszak, és visszaugrunk a Fortnite jelenébe. Vajon valamiképpen velünk marad utána az OG játékmód, vagy végleg búcsút kell vennünk tőle? Ezt sajnos még nem tudjuk, az azonban kiderült, hogy mikor veszi kezdetét az ötödik fejezet.

Ezeket olvastad már?

Ahogy haladunk előre az időben, már kiderült, hogy milyen lesz a Chapter 5-ös map, valamint pár azzal érkező játékmód is kiszivárgott. Mostanra már az is biztossá vált, hogy a szóban forgó fejezetváltásra december 3-án – vasárnap – számíthatunk. Ebből kifolyólag vagy akkor, vagy azt megelőző nap lesz az event, melyre az Epic Games már nagyon készül, de egyelőre semmit nem tudunk róla.

Elég vicces, de mostanra azt is tudni, hogy Chapter 5 Season 2 március 8-án fog elstartolni – bár jelenleg ennek semmi jelentősége.

Kövess Minket!



Gamer szótár