Eminemmel közösen készül hatalmas dobásra a Fortnite

Eminemmel közösen készül hatalmas dobásra a Fortnite

Eseménydús hetek állnak előttünk, melyhez most már Eminem is biztosan csatlakozik.

Alig, hogy a legendás Lewis Hamilton megvásárolhatóvá vált a Battle Royale-ban, újabb sztár érkezése szivárgott ki, melyre már nem is kell sokat várnunk. Ma délelőtt megkaptuk Chapter 4 Season OG utolsó frissítését, innentől már megállíthatatlanul haladunk Chapter 5, és az azt megelőző hatalmas esemény felé, melyről mostanáig vajmi keveset tudtunk.

A szivárogtatók természetesen megállíthatatlanul dolgoznak, és olyan adatokat bogoztak ki a fájlok közül, melyek részben leleplezték a fejezetváltó eseményt.

Ezeket olvastad már?

Most már teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy Eminem is érkezik a Fortnite-ba. Hónapokkal ezelőtt is pletykálták az együttműködést, ugyanis a játék autóiban az ő zenéi szóltak, azonban mivel sokáig nem történt semmi, mindenki azt gondolta, hogy ennyiben ki is merül a kooperáció.

Szerencsére ez nem így lett, és két héten belül kapunk egy játékbeli koncertet, valamint több stílusban is használható Eminem skint. Ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Eminem töltőképernyő

A galériáért kattints a képre!

Még mindig rengeteg fájl van, amik megannyi rejtélyt rejtenek, így valószínűleg nem csak a fent említett dolgokra számíthatunk, hanem egyebekre is – bár már ezek önmagukban is kielégítőek lennének.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár