Hirdetés

2023 legjobb Nintendo játékai, avagy ezért vegyél Switchet!

Ha a nagybetűs minőséget keresi valaki a konzolok piacán, akkor a Nintendo neve tényleg garanciát jelent.

Hirdetés

Folytatások és remasterelt videójátékok. Sajnos vagy nem sajnos, de az utóbbi években főleg ez a két irány lett a fejlesztők kedvence. Nagyítóval kell keresni azokat az IP-ket, amelyek tényleg megütik azt a szintet, hogy egy lapon lehessen őket emlegetni a legjobbak legjobbjaival. Ha végignéztek az idei The Game Awards Game of the Year jelöltjei között, akkor rá kell jönnötök arra, hogy egyszerűen nem éri meg kockáztatni valami teljesen újjal. Így van ezzel a Nintendo is, amely folyamatosan ontja ki magából a jobbnál jobb alkotásokat. 2023-ban számos olyan programot dobtak piacra a japánok, amelyekért bőven megéri megvásárolni a nagyjából 120-140 000 forintos kézikonzolt. A Nintendo Switch OLED verziója tényleg minden igényt kiszolgál, azonban a hardver az csak egy dolog. Ha nincs elég minőségi szoftver, akkor a kütyü kidobott pénznek tűnhet.

Ezeket olvastad már?

Nintendo 2023-ban

Az idei évben minden kétséget kizáróan a legnagyobb durranásnak a Zelda folytatás, a Tears of the Kingdom ígérkezett. A nyílt világú kaland folytatása még nagyobb, még izgalmasabb és még összetettebb lett, így tényleg mindenki megtalálhatta azt, ami a kedvére való. Hasonlóan nem okozott csalódást a Super Mario Bros. Wonder, ami alig egy hónapja jelent meg, de máris milliókat ültetett oda a képernyők elé.

Az alábbi galériában a legjobb 2023-ban megjelent Nintendo-videójátékot megtaláljátok a metacritices pontszámával együtt!

Fontos megjegyezni, hogy nem mindegyik cím a Nintendo saját fejlesztése, rengeteg multiplatform cím is szerepel a listán.

Nézd meg legújabb videónkat

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés