Bizarr rajongói ereklye lett a GTA 6 bejelentéséből

Bizarr rajongói ereklye lett a GTA 6 bejelentéséből

A GTA 6-ot még nem veheted meg, de a játék történetének egy darabkája már most is a tiéd lehet.

Idén ünnepli 25. születésnapját a Rockstar Games, és ennek örömére egy Grand Theft Auto 6 előzetessel ajándékoznak meg bennünket december elején. A fejlesztők ezt a Twitteren/X-en jelentették be pár órával azután, hogy kiszivárgott a tervük. Ez a poszt pedig mindössze 5 óra leforgása alatt a legtöbbet kedvelt gaming tweet lett valaha, így már azelőtt rekordot döntött a játék, hogy megjelent volna.

Bár a Rockstar Games hivatalosan nem árulta el, hogy mikor láthatjuk először az előzetest (egyesek szerint a The Game Awards lehet az alkalom – a szerk.), most úgy tűnik, hogy az erről szóló posztjuk kultúrális hatása önmagában is volt annyira kielégítő egyeseknek, hogy azt szeretnék még hosszú éveken át megőrizni. Miről is beszélünk? Nos arról, hogy valaki bekeretezve árulja a Sam Houser üzenetét tartalmazó képernyőmentést az interneten.

Ezeket olvastad már?

Azt hiszitek, viccelünk, pedig nem! Most potom 7,99 dollárért akár neked is lehet egy bekeretezett tweeted arról, hogy december elején jön a GTA 6 előzetese. Igaz, hogy az alap koncepción túl is borzalmasan gagyi a megvalósítás, hiszen a szöveg baloldalának elejét eltakarja a keret. Meg igazából ezt bárki összedobhatja magának, ha akarja. De hát ki tudja még, hogy a jövőben hány milliót érhet majd ez az ereklye!

Kövess Minket!



Gamer szótár