Az öreg Snoop Dogg feladta a füstölést, aztán kiderült, hogy széttrollkodta a világot

Az öreg Snoop Dogg feladta a füstölést, aztán kiderült, hogy széttrollkodta a világot

Az egyszer biztos, hogy ért a szavak csavarásához.

Ha előkerül Snoop Dogg neve, akkor két dolog biztos eszébe jut róla kb. mindenkinek: a hihetetlen rap-karrier és persze a rajongása a Kannabisz iránt. Snoop bárhol jelenik meg, legyen az egy koncert, egy talk-show, a FaZe-clan bejelentő videója, az Oscar-gála vagy bármi, egy joint valahogy mindig ott figyel a kezében. Pont ezért kapta fel a fejét mindenki még a múlt héten, amikor a következőket jelentette be az Instagramon:

“Egy családi beszélgetés és hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy feladom a füstölést. Kérek mindenkit, hogy most tisztelje a privát szférámat ezzel kapcsolatban. “

Ebből persze az jön le, hogy az öreg Snoop leteszi a cuccot és innentől kezdve józan életet él majd. Persze a kommentek között egyből jöttek a hitetlenkedő megjegyzések, akik arról beszéltek, hogy az egész csak egy világi trollkodás. Viszont a bejegyzés elérte a célját, pár napig nagyon sokan csámcsogtak azon, amit mondott. Jöttek az újraosztások, YouTube-videók születtek a témában és persze az online sajtót is körbenyargalta a sztori.

Viszont a kétkedőknek lett igaza, hiszen pár nap csend után egy újabb sztori került Snoop Twitter-falára, de ez már egy reklám volt:

Az öreg gyakorlatilag felhajtást csapott egy kerti sütőnek, amiben füstmentesen lehet tüzet rakni. Szóval, ha valakinek kedve támad mondjuk szalonnát csurdítani felette, akkor többet nem lesz emiatt büdös a ruhája. Az egész csak egy zseniális marketing-fogás volt és egyébként nem is nagyon tudunk miatta haragudni. Hiszen ha elkezdenénk arról beszélni, hogy az öreg jól átvert minket és az egész csak clickbait volt, akkor azt ismernénk be, hogy elhittük, hogy Snoop leáll. Aminél még talán az is hihetőbb, hogy Kim Kardashian apáca lesz holnaptól.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár