Hirdetés

Már jelentkezhetsz a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt tesztjére!

Néhány szerencsés játékos már a jövőhéten tehet egy próbakört a Rocksteady legújabb játékával.

Hirdetés

Most, hogy talán már mindenki túltette magát az LGBTQ+ zászlós drámán, a Rocksteady kiadott egy új videót a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből. Ebben Harley Quinn karakterét ismerhetjük meg jobban, méghozzá Amanda Waller szemszögéből.

A videónak köszönhetően egy érdekes részlet is kiderült, miszerint Harley az akrobatikai képességei és a fegyverei mellett Batmantől is kölcsönzött néhány eszközt magának a Justice League elleni harchoz – ezért van például grapling hookja a játékban.

Ezeket olvastad már?

Emellett a fejlesztők azt is kihirdették, hogy november 30. és december 4. között tartanak egy zárt alfa tesztet, amelyre már lehet jelentkezni. A próbakör során a játék egy kisebb szeletét próbálhatják ki a szerencsés kiválasztottak – az nem derült ki, hogy ez mit takar.

De a Warner jogi osztálya kihangsúlyozta, hogy közel sem a végleges élményt kapják majd a résztvevők. Továbbá még ennél is fontosabb információ, hogy nem lehet majd elkotyogni, hogy mi történt az alfa során. Mindenkinek el kell fogadnia egy titoktartási nyilatkozatot, a képernyőn pedig megjelenik majd egy olyan vízjel, ami alapján azonosítható lesz, hogy ki töltötte fel az embargós képeket vagy videóanyagokat a játékból.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés