Pay to win lett a Fortnite, mindenki kiakadt

Pay to win lett a Fortnite, mindenki kiakadt

Olyan dolog történt a Fortnite-ban, amelyhez hasonlóra sem volt még példa.

A Fortnite – hasonlóan a többi Battle Royale-hoz  arra törekszik, hogy mikrotranzakciókból szerezze a bevételét. A vásárlók számára ez nem jár előnnyel, csupán a kozmetikai dolgokat változtathatják meg általa, hogy jobban érezzék magukat a karakterük bőrében. Számos játéknál olyan a rendszer, hogy ha pénzt költesz rá, akkor előnyre teszel szert a versenytársaiddal szemben. Az Epic Games csúcscímével kapcsolatban is előkerült már néhányszor ez a vád, azonban csak a karakterek hitboxa és néhány különleges emote miatt, melyek később meglettek magyarázva, ezáltal a közösség pedig megnyugodott. A mostani helyzet más, ugyanis egyértelmű, és kézzelfogható segítséget nyújt viselőinek egy új kozmetikai elem.

Ezeket olvastad már?

Nemrégiben vált elérhetővé a játékban a Lewis Hamilton, aki néhány kiegészítőt is hozott magával. Mind közül a legérdekesebb a kutyája – Roscoe –, akit a hátunkon hordhatunk a meccsek folyamán, és mint kiderült, ugat amikor játékosok tartózkodnak a közelünkben.

@miyuzxz FORTNITE IS OFFICIALLY PAY TO WIN ???????? #miyu #fortnite #gaming #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #paytowin ♬ original sound - miyu

Ahogy a videóban is látható, Roscoe rögtön jelzi, amikor valaki egy bizonyos távolságba kerül, az pedig nem számít, hogy milyen tereptárgyak vannak az útban. Ezáltal a bujkálókat, de az életünkre törő játékosokat is könnyedén megelőzhetjük, hiszen ha hátunkon van a kutyus, akkor igazából nem érhet minket közeli meglepetés.

A közösség ezen teljesen kiakadt, mivel ez így egy megvásárolható képesség lett, mely valójában hozzásegítheti a játékosokat a Battle Royale-ban való könnyebb boldoguláshoz.

Szerintetek az Epic Games változtatni fog Roscoe-n, vagy marad minden így?

Kövess Minket!



Gamer szótár