LoL: A közösség addig rágta a Riot fülét, hogy újra változtatnak az Üresség szemén

LoL: A közösség addig rágta a Riot fülét, hogy újra változtatnak az Üresség szemén

Persze semmi sem garantálja, hogy ezek a módosítások élesednek majd a következő frissítéssel.

Az elmúlt hetekben, sőt hónapokban attól volt hangos a közösségi média, hogy a Vel'Koz-mainek lelkes, de kislétszámú csoportja próbálja meggyőzni a Riot Gamest. Az Üresség szemének kedvelői a fejlesztőket arra kérték, hogy végre csináljanak már valamit a hőssel, mert egyszerűen nincs semmilyen létjogosultsága a jelenlegi metában. Se midesként, se támogatóként nem állja meg a helyét, hiába tartozik egy olyan különleges társuláshoz, amelybe azok a karakterek tartoznak, amelyeknek minden képessége sebez. Phreak kapcsán is rengetegen emlegették azt, hogy mennyire nem "tisztelte" a Vel'Koz-rajongók álláspontját a halálosan megfenyegetett vezető beosztású dizájner. A Riot most végre úgy döntött, hogy valamit kipróbál, ami talán segíthet, hogy a 13.23-ban kapott passzív buff után még inkább használható legyen a mágus.

Ezeket olvastad már?

13.24-es frissítésre tervezett Vel'Koz-változtatás, ami egyelőre a PBE-n, a LoL hivatalos tesztszerverén érhető el

  • Tectonic Distruption (E)
    • A lövedék becsapódási ideje változik attól függően, hogy mekkora távolságot tesz meg (most 0,55 másodperc, ez 0,25-0,55 másodpercre csökkent)
    • Csak akkor mutatja a becsapódás helyét, ha a castolás után eltelt legalább 0,25 másodperc, így jóval nehezebb dodge-olni

Egyelőre ezzel kell beérniük a Vel'Koz-játékosoknak, egy felturbózott E-vel. Ez összességében egy elég fontos képessége a hősnek, mivel ez az egyetlen valódi CC-je. Könnyebben lehet majd kombózni, valamint a menekülési opciók száma is szignifikánsan megnövekedik, ha az E-vel pontosabban lehet megakadályozni az ellenséges hősök mozgását. Ha beválnak ezek a tesztek, akkor a december 6-i patchben újra szerephez juthat Vel'Koz, azonban nem szabad elfejteni, hogy a Riot bámikor kihátrálhat a PBE-s nerfekből és buffokból.

Kövess Minket!



Gamer szótár