Elképesztő író csatlakozott a Tomb Raider sorozat csapatához... ja, nem

Elképesztő író csatlakozott a Tomb Raider sorozat csapatához... ja, nem

Formálódik a Tomb Raider sorozat, de még mindig a munkálatok elején tartanak.

Sosem kaptunk igazán minőségi élőszereplős Tomb Raider kalandokat, pedig a játékok sikerei után rengeteg rajongó várja, hogy végre filmvásznon is fantasztikus Lara elevenedjen meg. A legutóbbi próbálkozás, a 2018-as Tomb Raider film is csalódáskeltő volt, ettől függetlenül az MGM nem mond le az IP-ről, sőt! AZ MGM és a Prime Video egy komplett kis Tomb Raider univerzumot szeretne felhúzni, sorozatokkal, filmekkel és animációs projektekkel egyaránt. Élőszereplős film és sorozat is szerepel a terveik között, ám még mindkettő nagyon korai fázisban jár, egyelőre semmilyen részletet nem tudni a készülő történetekről.

Most viszont úgy tűnik, hogy kezd testet ölteni a sorozat stábja! Azt persze még nem tudni, hogy ki lesz az új Lara Croft (a dögös Ana de Armas nem lenne rossz a szerepre, az tuti),  de az már biztos, hogy a The Marvels és a WandaVision egyik írója, Megan McDonnell is a projekten dolgozik. Hogy ennek örülünk vagy inkább sírunk miatta, azt mindenki döntse el maga. A WandaVision nem volt rossz, ez már aligha mondható el a néhány hete debütált The Marvelsről.

A kritika és a nézők is a földbe döngölték a filmet, amivel újabb bukást könyvelhet el a Marvel és az MCU. Reméljük, hogy ettől nagyobb sikerekre számíthat majd az élőszereplős Tomb Raider sorozat McDonnell írásával, különben lehet, hogy hamar megölik majd a még éppen csak épülő Tomb Raider élőszereplős univerzumot.

Kövess Minket!



Gamer szótár