Fortnite: Napokon belül 3 brutális játékmódot kapunk

Fortnite: Napokon belül 3 brutális játékmódot kapunk

Az biztos, hogy elfogjuk dobni az agyunkat.

Megtörtént az elkerülhetetlen, és végleg búcsút kellett vennünk a Chapter 1-es OG szigettől. Ez az időszak elképesztő élményt nyújtott a közösségnek, de tudtuk, hogy nem tart örökké. Az Epic Games azt ígérte, hogy Chapter 5 egy új kezdet lesz a Battle Royale számára, és tartották a szavukat. Nem elég, hogy teljesen új pályát kaptunk, számos alapvető mechanika is megváltozott, valamint egyéb újdonságokból sincsen hiány.

Egyelőre a vélemények megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy ez jó irányba viszi-e a dolgokat, de kétségtelen, hogy sok időre lesz szükségünk, mire kitapasztaljuk ezt a szinte új játékot. Akik viszont már most eldöntötték, hogy el lett rontva a Fortnite, nekik is azt tanácsolom, hogy várjanak türelemmel, hiszen pár napon belül olyan játékmódok érkeznek, melyek ismét mindent felforgathatnak. A Chapter 5-ös előzetes leleplezte az alkotásokat, és úgy tűnik, hogy akár különálló játékként is megállnák a helyüket.

Ezeket olvastad már?

 LEGO Fortnite 

Elsőként – december 7-én – a LEGO Fortnite érkezik. Az együttműködés következtében egy örökös játékmódot kapunk, ami az első információk szerint rendelkezni fog egy sandbox résszel – ahol a Creative-hoz hasonlóan kihasználhatjuk a kreativitásunkat –, valamint egy Survival móddal, ami leginkább a legendás Minecraft játékra hajazhat.

 Rocket Racing 

A december 8-án érkező Rocket Racinget már régóta vártuk. Az autósjátékok szerelmeseinek mostantól felesleges lesz kilépni a Fortnite-ból, ugyanis a két játék egyvelege egy teljesen új szintre emeli majd a játékon belüli versenyeket.

 Fortnite Festival 

A legkevesebbet eddig a Harmonix által fejlesztett Fortnite Festivalról tudunk, ami egy Guitar Hero szerű zenés játéknak tűnik. Ezt a módot december 9-étől érhetjük el, szóval szintén nem kell sokat várnunk rá.

Egyszerűen elképesztő, hogy mekkora mennyiségű tartalommal készült nekünk az Epic. Idővel tényleg mindenki megtalálja majd a saját részét a Fortnite-ban, ami miatt a jövőben még szélesebb körben érhet el sikereket.

Kövess Minket!



Gamer szótár