Kiszivárgott az összes LEGO Fortnite skin kinézete

Kiszivárgott az összes LEGO Fortnite skin kinézete

Holnap kapjuk meg az új játékmódot, melyben minden a feje tetejére áll.

Lassan elérkezik a várva várt pillanat, és bekerül a Fortnite-ba a LEGO mód, melyről már hónapok óta láthattunk különböző szivárogtatásokat, azonban csak a Chapter 5 előzetesével vált egyértelművé, hogy pontosan mire is számíthatunk. A Fortnite-ban jól megszokott mechanikák átkerülnek egy LEGO-ból épített világba, ahol a karaktereink is új formát öltenek, így pedig egy teljesen új játékélményre számíthatunk, melynek a célközönsége valószínűleg a fiatalabb korosztály, de biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül mindenkinek rengeteg felejthetetlen élményt lesz képes nyújtani.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre azt tudni, hogy lesz egy sandbox és egy survival része. Előbbi a Fortnite Creative-ra, míg utóbbi a Minecraft Survivalra hajazhat leginkább, ahol különböző legenerált szigeteken kell minél tovább életben maradnunk. Az idő előrehaladtával természetesen a lehetőségek tovább bővülhetnek – ahogy ezt már megszokhattuk az Epic Gamesnél.

Néhány tartalomgyártónak már sikerült is felfednie a különböző outfitek LEGO megfelelőjét, melyek összesítését az alábbi videóban tekinthetitek meg. Elképesztő munka lehetett az összes skin átalakítása, de az eredmény egyszerűen lenyűgöző, és így a kedvenceinket is továbbvihetjük magunkkal az új módba.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN