Csapj le a fantasztikus, aranyért elérhető decemberi heti ajánlatokra!

Csapj le a fantasztikus, aranyért elérhető decemberi heti ajánlatokra!

Decemberben minden pénteken egy sor új, aranyért megvásárolható csomag válik elérhetővé a játékban! 

Hetente körülbelül három csomag érkezik, egy exkluzív 3D-stílussal kiegészítve. Ha rendelkezel a járművel, de a stílussal nem, nem maradsz le semmiről – a stílus önmagában is megvásárolható! Az első csomagokban az Object 703 Version II, a 122 TM és az FV4202 található!

Object 703 Version II

Ha egy kiváló ajánlatra vágysz, ne is keress tovább! Az Object 703 Version II dupla löveggel van felszerelve. Vedd célba óvatosan az ellenfelet, és nyiss tüzet gyorsan, vagy vigyél be egy halálos dupla lövést. Nem számít a helyzet, ez a szovjet nehéz harckocsi vastag felső homloklemezével, kemény tornyával és rétegelt oldalpáncélzatával mindenhol megállja a helyét. Kelts félelmet ellenfeleidben a veszedelmes Antilop 3D-stílussal!

122 T

A 122 TM egy lenyűgözően jól páncélozott jármű és az egyik legkeményebb VIII-as szintű közepes harckocsi a játékban. Amint ráérzel, hogyan használd ki az erejét, megbízható társad lesz a csatatéren. Használd ki a félelmetes, 120 mm-es lövegét, amely az erejéről és kivételes pontosságáról ismert. A tank 8 fokos lövegsüllyedését kiaknázva kikukucskálhatsz a dombok fölött, és hatékonyan támadhatod távolról az ellenségeket. A nagy sebességű lövedékeivel pedig magabiztosan ütheted át az akár 233 mm vastag páncélzatot is, jelentős, 400 életerőnyi sebzést mérve az ellenfelekre.

FV4202

Az FV4202 egy mesterlövész, amellyel mindig szórakoztató a játék. Használd ki a jó pontosságát, a 2,3 másodperces célzási idejét, nagy sebességű lövedékeit és a 390 méteres látótávolságát, hogy távolról vadászhasd le az ellenségeket. Vesd bele magad a csatába az 50 km/h-s sebességével, és vívd ki a győzelmet az 1725-ös percenkénti sebzéssel! Gondoskodj az FV4202 jó szerencséjéről az ikonikus Négylevelű lóhere 3D-stílussal!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.