Nem kell aggódni, torzsi már aláírta új szerződését a MOUZ-zal

Nem kell aggódni, torzsi már aláírta új szerződését a MOUZ-zal

Megtartja kulcsfiguráit a MOUZ és ennek torzsi is a részese!

Öt nap és kezdődik 2023 utolsó tier 1-es nagy Counter-Strike versenye, a BLAST Premier World Final 2023. Az eventen ott lesz a MOUZ is, igaz nem a megszokott felállással. Frozen néhány napja eligazolt, elvitte a FaZe, ahol Twistzz távozása miatt volt üresedés. Így most  a MOUZ-nál van egy kiadó hely, amit egyelőre ideiglenesen Brollan tölt majd be, de csak beugróként, nem fix ötödikként.

Ami viszont fix, hogy a MOUZ több éves szerződést kötött két legfontosabb játékosával. Néhány napja siuhy, a csapat irányítója kapott több éves szerződést, tegnap pedig az alakulat mesterlövésze, a hazai közönség kedvence, Torzsás "torzsi" Ádám. Az nem tudjuk pontosan mennyi időre kötött új szerződést torzsi és a MOUZ, annyit árultak el, hogy több éves elköteleződésről van szó, tehát még jó sokáig szurkolhatunk majd torzsinak a MOUZ színeiben.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon ki lesz a csapat új ötödik játékosa és persze arra is, hogy miként zárja az évet a MOUZ, miként kezdik majd 2024-et és, hogy vajon mennyire érzik majd frozen hiányát.

A MOUZ felállása a BLAST Premier World Final 2023 során:

  • Torzaás "torzsi" Ádám

  • Dorian "xertioN" Berman

  • Kamil "siuhy" Szkaradek

  • Jimi "Jimpphat" Salo

  • Ludvig "Brollan" Brolin (beugró)

  • Dennis "sycrone" Nielsen (edző)

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN