Tudnivalók az Ünnepi hadműveletről: 5 tipp a legínycsiklandóbb jutalmak megszerzéséhez

Tudnivalók az Ünnepi hadműveletről: 5 tipp a legínycsiklandóbb jutalmak megszerzéséhez

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az ünnepi időszakból, összeállítottunk egy rövid útmutatót, amelyben a legfontosabb öt tippet gyűjtöttük össze az eseményről, hogy maximalizálhasd a jutalmaid.

A 2024-es Ünnepi hadművelet ellopja a reflektorfényt a World of Tanksben, és a karizmatikus Vinnie Jones lesz a ragyogó vendégszereplőnk. Azért, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az ünnepi időszakból, összeállítottunk egy rövid útmutatót, amelyben a legfontosabb öt tippet gyűjtöttük össze az eseményről, hogy maximalizálhasd a jutalmaid. Csomagoljuk ki együtt a legédesebb finomságokat!

#1: Növeld az ünnepi hangulat szintjét egy csomó játékbeli jutalomért

  • Üdvözlőajándék! Amikor először lépsz be a faludba, azonnal megismerkedhetsz az arzenálod legújabb tagjával: a vadonatúj Pzw. 39 harckocsival, egy III-as szintű prémium csehszlovák könnyű tankkal. 100%-os képzettségű legénységgel és egy garázsférőhellyel érkezik.
  • Növeld az ünnepi hangulat szintjét a további jutalmakért! Oldj fel értékes játékbeli tárgyakat minden új szinttel. Ragadd meg a lehetőséget, hogy betárazz a személyes tartalékokból, a nemzeti és univerzális tervrajztöredékekből, a legénységi könyvekből, a különleges harckocsizókból és még sok másból.
  • Szerezz egy friss ünnepi 2D-stílust a X-es szintű ünnepi hangulatért! A lövegén egyedi kiválósági jelek díszelegnek.

#2: Teljesítsd Vinnie küldetéseit és megbízásait, hogy egyedi testreszabási elemeket és bónuszokat kapj.

A legendás Vinnie Jones kétféle típusú feladattal készült számodra: 28 harci küldetéssel (amelyeket csatákban kell teljesíteni) és 20 megbízással (amelyeket nyersanyagokkal teljesíthetsz).

Ünnepi hadműveleti kihívás: Küldetések Vinnie Jonestól

Minden küldetés felhalmozódik, és egyszerre teljesíthető Normál csatákban. Teljesítsd őket a kifejleszthető járművekre érvényes kedvezményekért, az ajándékterminál-tokenekért és az egyedi, Vinnie által ihletett jutalmakért, köztük a következőkért:

  • Egy különleges medál, király matricák és feliratok
  • A lenyűgöző Célkeresztben 2D-stílus, különleges kiválósági jelekkel díszítve
  • Maga Vinnie Jones mint tankparancsnok egyedi szinkronhanggal

#3: Növeld a jutalmaidat a friss Chaffee-csomagokkal

Élvezd újra régi barátod, Chaffee, a kutya társaságát, miután eléred a II-es szintű ünnepi hangulatot! Készülj fel a rengeteg jutalomra – ez a 2024-es Ünnepi hadművelet egyik legkiemelkedőbb része!

  • Chaffee játékbeli ajándékokkal köszöni meg, ha teljesíted a könnyű napi küldetéseit, eredetileg küldetésenként egy zsákkal. Naponta akár három jutalmakkal teli zsákot is kaphatsz.
  • Lepd meg Chaffee-t kutyabarát tárgyakból álló csomagokkal játékbeli fizetőeszköz elköltésével, és minden teljesített küldetésért egy extra zsákot kapsz.

#4: Szerezz extra tárgyakat az Ünnepi hadművelet boltjából és az ajándékterminálból

Fedezd fel az Ünnepi hadművelet boltját a X-es szintű ünnepi hangulat elérése után!

Itt megvásárolhatod a múltbeli események ünnepi testreszabásait (2018-tól 2023-ig, beleértve a Tesó-jutalmakat és a Redshire macska tárgyait 2023-ból) a nyersanyagok felhasználásával. Élvezd ki a már meglévő gyűjteményed alapján kapott kedvezményeket!

#5: Csomagold ki az ajándékaid a nagy dobozokból

Válassz négy típus közül, amelyek mindegyike tele van értékes játékbeli tárgyakkal. Ezekből a dobozokból a következőket kaphatod:

  • 5 magas szintű jármű, köztük két vadonatúj IX-es szintű
  • 10 hihetetlen 3D-stílus 10 népszerű járműhöz
  • Arany, WoT prémiumfiók-napok és megannyi más!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.