Fortnite: Peter Griffiné a legizgalmasabb Chapter 5-ös easter egg

Fortnite: Peter Griffiné a legizgalmasabb Chapter 5-ös easter egg

Gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne csodálkoznánk rá valamilyen Chapter 5-ös újdonságra.

Habár sokan csalódottan fogadták az új fejezet Battle Pass-ét, abban talán mindenki egyetért, hogy Peter Griffin játékba való behozatala telitalálat volt. Az adathalászoknak hála már ezt is sejtettük előre, azonban nem tudtuk, hogy mikor és milyen formában valósulhat meg a kollaboráció. Most viszont már az outfitet is beszerezhetjük, ráadásul legyőzendő boss formájában is találkozhatunk a Family Guy főszereplőjével.  Azzal, hogy visszahozták a bossokat, ismét lehetősége van a játékosoknak mitikus fegyverek beszerzésére, valamint az új pajzstöltő tárgyakat is tőlük lehet elvenni.

Peter Griffin kiiktatása viszont rejt egy easter egget, amit a játékosok imádnak. Miután legyőzzük, a sorozatból egy jól ismert jelenet játszódik le a szemünk láttára, amit az alábbi videóban meg is tekinthettek.

Az Epic Games tudja, hogy miként kell felcsigázni a játékosokat, és abból, hogy apróságokra is figyelmet szentelnek, bizonyítják a számunkra, hogy tényleg a legjobb és legösszetettebb élményre törekednek. Kíváncsian várjuk, hogy miként alakul Peter története a szigeten, és izgatottak fejlődünk, hogy végre mi is magunkra ölthessük a karakter bőrét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!