Sztori DLC-vel és további meglepetéssel bővül a Mortal Kombat 1

Sztori DLC-vel és további meglepetéssel bővül a Mortal Kombat 1

Ed Boon ennél jobban aligha csigázhatta volna fel a rajongókat.

A NetherRealm és a Mortal Kombat franchise atyja, Ed Boon egy új interjúban megerősítette, hogy egy DLC-ben folytatják majd a játék történetét. A brazíliai CCXP23 rendezvényen jelentette be, hogy a Mortal Kombat 1-hez már készülőben van egy Aftermath stílusú kiegészítő, de további részleteket egyelőre nem árult el a frissítéssel kapcsolatban.

„Ahogyan az MK11 esetében is tettük, kiadunk egy második részt, ami folytatja a sztorit, és utána egy nagy meglepetést is tartogatunk még.”

Ezeket olvastad már?

A Mortal Kombat 11 Aftermath sztorikiegészítője alig több, mint egy évvel maga a játék után jelent meg, és a történet továbbgondolásán túl magával hozott még új karaktereket, új pályákat, pálya kivégzéseket és Friendshipeket is. Joggal feltételezhető, hogy a Mortal Kombat 1 is hasonló updatet kap majd, de arról jelenleg csak találgatni lehet, hogy mire gondolt Boon a nagy meglepetéssel.

A stúdió első számú embere hozzátette, hogy mindenképpen tovább szeretnék támogatni a Mortal Kombat 1-et, mint a Mortal Kombat 11-et. A NetherRealm 2021 júliusában, több mint két évvel a Mortal Kombat 11 megjelenése után már tovább is lépett, tehát nem is kapott több frissítést az a cím.

„Még tovább fogjuk támogatni a játékot, mint a Mortal Kombat 11-et. Jó móka lesz.”

A hétvégén a NetherRealm és a kiadó Warner Bros. Games bemutatta a Kombat Pack 1 második harcosát, Quan Chit is, és a megjelenési dátum mellett izelítőt kaptak a rajongók Khameleonból (Kameo karakter) is, de egy néhány másodperc erejéig a John Cena által életre keltett Peacemaker is feltűnt a videóban. Peacemaker 2024 februárjában érkezik, akit Homelander, Omni-Man, Ermac és Takahashi Takeda követ majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár