Megvan melyik stúdió csinálhatja majd a Death Stranding filmet

Megvan melyik stúdió csinálhatja majd a Death Stranding filmet

Most már tényleg elhisszük, hogy ez elkészül.

Nagyjából pont egy évvel ezelőtt Kojima bejelentette, hogy a 2019-ben megjelent Death Stranding a mozivászonra költözik. A hír egy kicsit meglepetésként érte a gamer-közösséget, hiszen tavaly még a Last of Us és a Super Mario Bros. Movie nem hódította meg a világot és a videojáték-adaptációk ázsiója nem volt túl magasan. Azóta viszont minden a feje tetejére állt és Hollywood rájött, hogy a videojátékokban rengeteg nagyszerű történet van, amit el lehet mesélni a mozikban is. Úgy tűnik, hogy a legendás fejlesztő ezt is előre látta.

Viszont 2022 december óta a projektről nem tudtunk meg túl sokat. Annyi derült ki, hogy a rendezői székbe azért Kojima már nem akar beülni, illetve jött pár kötelező bejegyzés Twitteren, de semmi eget rengető újdonság nem érkezett. Most viszont megtört a csend, hiszen a mester elmondta melyik stúdió mellett tette le a voksát. Ezek szerint az A24 lesz az, aki filmre viheti a Death Stranding disztópikus remekét. Ez így elsőre nem hangzik izgalmasnak, de ha azt is hozzáteszem, hogy ez a vállalat volt a hétszeres Oscar-győztes Everything Everywhere All at Once mögött is, akkor már felkapja az ember a fejét. 

Ha pedig a stúdió megvan, akkor számíthatunk rá, hogy 2024 elején elkezdenek majd csöpögni az infók forgatás részleteiről. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ki ülhet a rendezői-székbe és persze az is sokakat foglalkoztat, hogy Norman Reedus eljátszhatja-e újra Sam Bridges szerepét? Esetleg feltűnik Léa Seydoux vagy Mads Mikkelsen is? Reméljük, igen!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár