LEGO Fortnite: Egy nap kellett, hogy a játékosok újrakreálják a 9/11-et

LEGO Fortnite: Egy nap kellett, hogy a játékosok újrakreálják a 9/11-et

A LEGO Fortnite olyannyira hasít, hogy még a Battle Royale-t is lekörözi.

Izgalmas heteken van túl a Fortnite, ugyanis elbúcsúztattuk az OG évadot, és kezdetét vette a Chapter 5, melyről valójában elmondhatni, hogy egy új kezdetet jelent a Battle Royale életében. Ezután pár nappal megérkezett a LEGO Fortnite, másnap a Rocket Racing, azt követően pedig a Fortnite Festival, melyek egyenként is megállnák a helyüket, mint különálló játék.

Egyértelműen a LEGO Fortnite az új kedvenc, hiszen jelenleg többen is játsszák mint a játék alapjául szolgáló Battle Royale-t. A survival része leginkább a Minecraftra hajaz, míg a sandbox módban a fantáziánkat élhetjük ki. Nem is kellett sok, hogy megérkezzenek az első alkotások, melyek közül a legsokkolóbb talán a 9/11-es terrortámadás újraalkotása, melyhez egy nap sem kellett.

A videót a platformokon összesítve több mint 1 millióan nézték meg. A LEGO Fortnite sandboxban az az izgalmas, hogy még mindenki számára újdonság, így a játékosok most fedezik fel elsőnek, hogy pontosan hol is húzódnak meg a kreativitásuknak gátat szabó határok

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár