Fortnite: Meddig maradnak velünk az új játékmódok?

Fortnite: Meddig maradnak velünk az új játékmódok?

A játékosok imádják az újdonságokat, de aggódnak a sorsuk miatt.

Az játékosok körében tapasztalható hatalmas lelkesedés, melyet az új játékmódok érkezése generált, sokak számára idővel szorongássá változott, ugyanis attól tartanak, hogy újonnan megszeretett játékaik előbb-utóbb eltűnnek, akárcsak több korábbi LTM. A LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival is számtalan játékost tudhat magáénak, akik szívesen játszanának velük akár hosszú éveken át.

Az Epic Games szerencsére úgy döntött, hogy elébe megy a pletykáknak, és egyszer s mindenkorra tisztázza a helyzetet:

„Üdvözlet barátaink! Láttuk, hogy pletykákat indított az új játékmódok bevezetése, és az emberek attól tartanak, hogy esetleg idővel eltűnik a kedvencük. Fontos leszögezni, hogy ezek teljesen új játékok, nem LTM-ek. Ne féljetek! A LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival velünk marad – ráadásul rendszeres frissítésekkel." – tették közzé a közösségi médiában.

Szóval mindenki megnyugodhat, nem kell attól tartanunk, hogy az egyik reggel felébredünk, és nem találjuk a LEGO Fortnite-ot. A rendszeres frissítéseknek hála viszont elképesztő játékok válhatnak belőlük, melyek idővel rendelkezhetnek a saját közösségükkel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN