Ingyen a tiéd a zombis Star Wars-játék, a Deathtroopers

Ingyen a tiéd a zombis Star Wars-játék, a Deathtroopers

Star Wars-játék, ráadásul ingyen... hova kell több?

Zombikkal mindent el lehet adni, ezt jól tudjuk. Mindegy, hogy könyv, film, videójáték, TV-sorozat, képregény, társasjáték vagy bármi más, a zombik mindig nyerők, mindig rengetegen várják, maximum csalódnak egy-egy darabban, de nem kell aggódni, máris ott a következő zombis termék. De mi van akkor, ha egy már ismert és kedvelt univerzumba vezetjük be a zombikat? Mi van akkor, ha a zombik megfűszerezik a már ismert alapokat, hogy valami olyan kombinációt alkossanak, amire mindaddig nem nagyon volt példa?

Ezen gondolkodott el Stefano Cagnani, aki pusztán hobbiból készített egy Star Wars játékot, egy olyat, amin egy kihalt Csillagrombolóra érve azt fedezzük fel, hogy minden tele van zombikkal, minden rohamosztagos az életünkre tör, sőt, még magából Vaderből is valami tort kreatúra lett. Mint mondtam, a játék hobbiprojekt, nem profi munka és nem volt több milliós költségvetése, így ne is várjunk tőle olyan minőséget. A hangulatos előzetes alapján azonban megérhet a próbát, főleg, hogy a DEATHTROOPERS - A Star Wars Horror Story ingyen van, bárki letöltheti azt.

A DEATHTROOPERS - A Star Wars Horror Storyt az itchi.io oldaláról töltehetitek le éj játszhatjátok is, abszolút költekezésmentesen. 

Kövess Minket!



Gamer szótár