A bíróság döntött Jonathan Majors sorsáról, miközben a Marvel kirúgta

A bíróság döntött Jonathan Majors sorsáról, miközben a Marvel kirúgta

A színész Kang, a hódítóként lehetett volna az MCU következő nagy főgonosza, de nem csak a szerepet bukta ezzel, hanem akár még rácsok mögé is kerülhet.

December 18-án egy manhattani esküdtszék kéthetes tárgyalássorozat után bűnösnek találta Jonathan Majors-t harmadfokú gondatlan testi sértés és zaklatás vádjában. Majors-t még március 25-én tartóztatták le, miután felhívta a 911-et, hogy volt élettársát, Grace Jabbarit eszméletlenül találta New York-i lakásukban. A rendőrség elmondta, hogy sérüléseket fedeztek fel a nő testén, köztük egy zúzódást és törött ujjat, valamint egy vágást a füle mögött. Ekkor a színész minden vádpontban ártatlannak vallotta magát. Mint kiderült, ő okozta ezeket a durva sérüléseket volt párjának, amelyet most a bíróságon is bebizonyítottak. Egy Majorsnek küldött üzenet miatt alakult ki veszekedés a felek között, miután a nő meglátta, hogy Majorsnek ezt küldte valaki: „Bárcsak most csókolóznék veled!”. Elvette Majors-től a telefonját, mire a színész megragadta a karját, a háta mögé csavarta, és a fején is megütötte, majd elfajultak a dolgok.

Ezeket olvastad már?

A hírre azért kapta fel mindenki a fejét, mert a letartóztatása előtt Majors a Marvel Moziverzum kulcsfigurájaként mutatkozott be A Hangya és a Darázs: Kvantumániában – de feltűnt a Loki mindkét évadában is –, hiszen ő kelthette életre Kanget, ráadásul a Disney tulajdonában lévő stúdió a hódító köré építette volna fel az ötödik fázist.

A feljelentés hatására szinte mindenki elpártolt tőle, hiszen nem sokkal az őrizetbe vétele után kirúgta menedzsere, a 360 Entertainment és a The Lede Company is, majd jó néhány projektből is lapátra tették, a Marvel ennek ellenére egészen mostanáig kiállt mellett. Mivel azonban bűnösnek találták és akár még egyéves börtönbüntetést is kaphat a színész, a cég felmondta Majors szerződését, amit a stúdió képviselője is megerősített, miszerint nem terveznek tovább Majors-szel az MCU-ban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN