Gamer széket vennél karácsonyra? – Itt a tuti választás! (X)

Gamer széket vennél karácsonyra? – Itt a tuti választás! (X)

Bármelyik S300-as szék megéri, de a Camo kiadás... egyszerűen gyönyörű.

Azt már megnéztük, hogy mi van akkor ha új PC-t építenénk, a legerősebb és legprofibb alkatrészekből, mégsem szeretnénk, hogy új erőművünk egy karácsonyfára emlékeztessen. Egy elegáns és erős gép összerakására kínálnak remek lehetőséget az APNX-termékek, házak, proci hűtők és ventilátorok is!

Mi van akkor ha a gépépítésen túl vagyunk és következő lépés a kényelem? Mégsem ülhetünk kedvenc játékaink vagy akár munkák előtt egy szétszakadt, összetört, egyik lába kitört random székben. Kell egy strapabíró, erős, de kényelmes szék, aminél nem hátrány az sem, ha megfizethető és amúgy mellékesen még jól is néz ki. Pontosan ilyen a Nitro Concepts S300 és annak minden variánsa, amihez nekem is volt már szerencsém, első kézből tudok mesélni a székről!

Anno mikor széket vásároltam a következő szempontok szerint keresgéltem:

  • legyen olcsó, de minőségi
  • legyen nagy teherbírású, akár ugrálni is tudjak rajta
  • legyen szövet, mert a nyári 40 fokban még a sok százezres műbőr és bőr székek is megőrjítenek
  • és persze legyen szép, CS-ből jövök, igenis számít a skin

Nitro Concepts S300 pedig minden kritériumomnak megfelelt, azóta is egy ilyenben ülök otthon. A német tervezésre és gyártásra nem lehetett panaszom, ahogy teherbírásra sem, hiszen a szék 135 kg-ot bír, nem reccsen tehát meg, ha játék közben picit ugrálok benne bosszúságomban... vagy örömömben, bár CS-ben ez a ritkább eset. Kellemes rugózik, az 50 mm-es görgőknek hála nem akad el a szőnyegben, a 45-49 centis ülőlap tökéletes, a kar-, derék- és háttámasz kényelmes és 125 fokban dönthető, kis híján aludni is lehet benne.

Végül, de nem utolsó sorban pedig, szövet! Lélegző szövet borítást kapott a szék, nem tapadó és csúszó és megőrjítő műbőrt vagy bőrt. A gamer székek túlnyomó része bőr vagy műbőr, igazi ritkaság egy jó szövetszék. A Nitro Concepts S300 2 év után sem indult még kopásnak, ellenben sok más gyártó bőr székével, amikért sokkal többet is elkérnek a boltokban. Nem mellesleg pedig szép az S300-as széria, nem túl hivalkodóak, de azért színesek, a Camo kiadás pedig végképp megdobogtatja a gamer szíveket!

A Nitro Concepts S300 székeket keresd a Caseking nagykeresekedésben!

Kövess Minket!



Gamer szótár