Marvel's Wolverine: Kiszivárgott videón nyomoz az Insomniac Rozsomákja

Marvel's Wolverine: Kiszivárgott videón nyomoz az Insomniac Rozsomákja

A videó még 2021-ből származik és valószínűleg arra használták, hogy a Sony előtt demózzák, milyen küldetések lesznek a játékban.

Kereken egy hete számoltunk be arról a sajnálatos fejleményről, miszerint hackertámadás érte a Marvel's Spider-Man játékokat jegyző Insomniac Gamest. A Sony stúdiója mindössze hét napot kapott a hackerektől arra, hogy nyerje meg a lopott adatokért folyó licitet – ehhez több millió dollárt kellett volna fizetniük. Miután nem adták be a derekukat, a zsarolók úgy döntöttek, hogy mindent kitesznek, így összesen 1,7 TB-nyi adat került ki az Insomniac projektjeiről, köztük a Marvel's Wolverine-ről.

Rozsomák kalandjaiból többek között egy olyan videó is kiszivárgott, amelyben egy nyomozós részletet láthatunk. A körítés szerint Logan éppen az emlékeit próbálja visszaszerezni egy Mystique elleni harcról. Ez a videó még 2021-ből származik és valószínűleg arra használták, hogy a Sony előtt demózzák, milyen küldetések lesznek a játékban.

Ezeket olvastad már?

A videó elején láthatjuk, hogy hogyan kapaszkodik fel Logan a falon, majd azt, ahogyan kiszaglássza a nyomokat. A jelenetben több gombkombinációt is használni kell a nyomozás során: láthatjuk, hogy a szaglás után a hallását és az ízlését is használja hősünk. Ez utóbbi külön érdekes azért, mert a DualSense tapipadját igényli.

Mivel ezek bizalmas, kiszivárgott anyagok, bármikor eltűnhetnek az internetről. Szóval a biztonság kedvéért, ha az alábbi videó már nem lenne elérhető, akkor itt linkelünk egy másik forrást is hozzá:

Kövess Minket!



Gamer szótár