BRÉKING: Hackertámadást kapott az Insomniac, szivárog a Marvel's Wolverine

BRÉKING: Hackertámadást kapott az Insomniac, szivárog a Marvel's Wolverine

Jelenleg 2 millió dollár a váltságdíj az adatokért!

Idén újra elvarázsolt minket az Insomniac, méghozzá a Marvel's Spider-Man 2-vel, ami bár a The Game Awards során csúnyán elhasalt, ez semmit sem von le a játék értékéből. Akinek van PS5 konzolja, annak egyszerűen kötelező kipróbálnia a Spider-Man 2-t, szinte tökéletes az a játék! Ha nem volt még hozzá szerencséd, nézd meg videotesztünket, ami ad egy kis ízelítőt a játék hangulatából.

Jó ideje tudjuk már, hogy a fejlesztők következő játéka már nem Pókemberre, sokkal inkább Wolverine-ra, azaz Rozsomákra fókuszál majd. Egyelőre nem sok mindent tudni a játékról és hiába pletykálták azt, hogy már 2024-ben megjelenhet, ettől még igencsak messze vagyunk. Lassan, de biztosan készül a játék, aminek munkálatai most lehet, hogy mégis megakadnak egy kicsit, a fejlesztőket ugyanis meghackelték. Hackertámadás érte az Insomniac csapatát, a Rhysida pedig magára is vállalta a támadást, sőt, még bizonyítékokat is közzétettek. Az összeollózott képen a csapat alkalmazottainak papírjai, játékképek és bizalmas dokumentumok találhatók, amik állítólag mind az Insomniac szervereiről származnak.

Az Insomniac egy hetet kapott. A hackerek állítása szerint jelenleg 50 bitcoinon, azaz körülbelül 2 millió dolláron áll az ellopott adatokért folyó licit, ha ezt a fejlesztők túllicitálják, akkor megtarthatják adataikat, ellenkező esetben azokat eladják a legtöbbet kínálónak. Egyelőre részletek nem kerültek elő a Wolverine-játékról, de ez valószínűleg csak idő kérdése.

Kövess Minket!



Gamer szótár