Megvan ki töltheti be az MCU-ban tátongó űrt Kang kiválása után?

Megvan ki töltheti be az MCU-ban tátongó űrt Kang kiválása után?

Jonathan Majors lett volna az MCU ötödik fázisának rosszfiúja, de úgy tűnik másik gonosztevőt kell kerítenie a Marvelnek, jelölt pedig már akad.

Jonathan Majors-t ejtette a Marvel Studios, és ennek értelmében alighanem Kangtől is elköszönhetünk a jövőben. Egyrészt, mert a 2026-ra kiírt Bosszúállók: Kang dinasztia projekt nevét egyszerűen csak megváltoztatták, és már csak Bosszúállók 5-ként hivatkoznak rá, másrészt pedig újra kellene castingolni A Hangya és a Darázs: Kvantumániában bemutatott Kang-et – ez a nagyvászonra értendő, hiszen korábban már a Loki 1. évadában is feltűnt ebben a szerepben Majors.

Majors-t egy New York-i esküdtszék bűnösnek találta barátnője bántalmazásában, és miután két vádpontban elítélték, az ítélethirdetésre február 6-án kerül sor, azonban a Marvel már elköszönt tőle és nem számolnak vele tovább.

Ezeket olvastad már?

Új színész?

Arról egyelőre nincs még információ, hogy vajon szeretnének-e szereplőválogatást tartani és megtalálni az új hódítót a Marvelnél. Valószínűleg kényelmesebb opció lesz a stúdió számára, ha szimplán a karaktertől is megválnak a színész után. Nem ez lenne az első egyébként, hogy új személynek adnak egy már meglévő szerepet, hiszen korábban például Don Cheadle váltotta Terrence Howardot James "Rhodey" Rhodesként, valamint Mark Ruffalo is átvette Bruce Banner-t Edward Nortontól A hihetetlen Hulk után. Ebben az esetben viszont már eleve komoly negatív visszhangja van a karakternek Majors miatt, ezért nagyon csekély az esély arra, hogy most is így döntene a Marvel – John Boyega a rajongók kérdésre például élből rávágta, hogy egyáltalán nem ugrana be Majors helyére.

Szupergonosz kerestetik

A Marvel valószínűleg egy másik utat jár majd be, és inkább egy új gonosztevővel folytatják a történetet. Fennáll annak a lehetősége, hogy az MCU teljesen eltávolodik Kangtól, aminek egyik lehetséges következménye, hogy Doctor Doomra koncentrálnak majd főgonoszként a jövőben. A pletykák szerint ez a karakter a 2025-ben megjelenő The Fantastic Fourban csatlakozik majd az MCU-hoz. Arról, hogy ki alakíthatná Doctor Doomot a filmben, szintén rengeteg pletyka kering – Mads Mikkelsentől egészen Ralph Fiennesig.

Természetesen még semmi sincs megerősítve, úgyhogy ki kell várnunk milyen döntést hoz a Marvel.

Kövess Minket!



Gamer szótár